Ingen Siesta

Rubriken kind of says it all... Min ena syster ska på handbollskupp & min andra har inte råd, & det är inte precis så skoj att gå själv. Jag bröt fullkomligt ihop när jag insåg att det inte blev något, satt inlåst & grät i en timme typ, haha. Men nu börjar jag se det positiva med det här, för Linnea & jag ska kolla på The Ark i Eksjö & Helsingborg istället, helt ensamma! Ingen mamma som tjatar om att man måste stå långt bak, utan man kan gå fram hur långt man vill tills man nästan kan röra vid Ola... Super-duper-jätte-as-awesome! ♥

Bulaa...

Aj..
Min syster drog med mej på bowling igår, skitskoj men jag är inte särskilt bra på det. Jag suger rent ut sagt. Så när det gick som allra dåligast för mej tänkte jag: "nu jäävlar, nu ska jag köra iväg ett klot med schwung i!" Det var precis vad jag gjorde. Bara att jag slog klotet i benet på vägen. Stenhårt. Så i mitt knäveck sitter nu den här:
Nu inser jag (alldeles för sent) att jag tog i en konstig vinkel så att bulan inte syns, men tro mej; den är där. & satan i gatan vad det gör oont! Har fått höra åtskilliga gånger idag hur klantigt detta var av mej... Men det kan la hända vem som helst?

Malteee ♥

Tänker man efter så är min vovve rätt gullig.

RSS 2.0