Eksjö stadsfest 2011

Så jäkla grym kväll i lördags alltså! 
Vi kom fram till Eksjö vid typ två, halv tre kanske, åt lite & sådär. Det var några tjejer som redan hade parkerat framme vid kravallstaketet på stora scenen redan då, fast The ark inte skulle spela förens halv tolv, beundransvärt.
Men i alla fall, då i början gick vi mest runt & larvade lite, försökte hitta alla scener & så.
Hahaha, vet ni?! När vi gick där & funderade på vart scen tre kunde tänkas ligga, såg jag någon som såg märkligt bekant ut gå in bakom Tex mex-vagnen. Hjärtat tog ett skutt i bröstet, & jag drog Linnea i armen & försökte få henne att titta, för jag hade sett rätt! Det var Leari som gick där, på riktigt!!! Blev helt paff, jag & Linnea bara stog & stirrade som två fån, så han hann springa ifrån oss, han såg väldigt stressad ut. Men ändå!! Hade helst stått utanför staketet som Leari hade kommit ifrån hela dagen, men Majken drog med oss mot småscenerna.
Vi satt & lyssnade på ett skrikband som hette En trappa ner ett tag, försökte mest lista ut om dom sjöng på engelska eller svenska, för det gick verkligen inte att höra.
Sen gick vi vidare & kollade på något kristet band, kommer inte ihåg vad dom hette dock.. Inte så jättebra, men lite mysigt var det att sitta där i gräset, där vi satt kvar när ett hippieband (haha, kom inte på någon bättre beskrivning) spelade, Moylavyr hette dom i alla fall. 
Efter att dom hade spelat stannade vi kvar vid samma scen, för efter var nämligen Kristian Anttila! Jag & Linnea stog längst fram & skrek. Efteråt sålde han massa grejor, så jag fick ett kort & en svettig kram!! Då blev jag väldigt glad!
Sen efter det gick vi & kollade på September, inte min absolut största favorit kanske, men hennes svenska låtar är bra.
Efter det blev det Kapten Röd, som jag bara har hört namnet på men aldrig hört honom, men han var helt jäkla grym!! Typ reggaestyle, asnajs!
Och sen sist på kvällen var det The ark för hela slanten som gällde såklart, & mer behöver inte sägas. The ark är The ark bara. ♥
Gick runt & tog lite fina bilder..
Larvar & lyssnar på skrikband:
Moylavyr:
Kristian Anttila:
Jag har kramat Kristian Anttila, tralalala!
September:
Säga vad man vill om hennes musik, men paljettbrallorna är ju för härliga!
Kapten Röd:
♥♥♥♥♥:
Har 58435 bilder till, men det här inlägget är redan alldeles för långt, så byebye!

Ridicule is no shame

Hejsan!
Konserterna igår var asgrymma, men har inte orkat skriva på hela dagen för jag har varit så jäkla trött & deppig. I lördags morgon vaknade jag klockan åtta & kunde inte somna om för jag var så taggad, & på kvällen kom vi hem halv tre, sen skulle jag på tävling dagen efter så fick gå upp typ halv tio. TRÖÖTTT!
På tal om tävlingen föresten, jag & Malte tog oss runt en hel bana utan att bli diskade för allr första gången!! Blev så himla stolt över min lilla skrudelutt! ♥
Men jag kan nog skriva om alla spelningar imorrn eller så, & sen lägga ut lite bilder & videosar. Ha det bra så länge!

Tack för musiken

Någon mer en jag som kollade på Tack för musiken i lördags? Det är typ en "talkshow" som Niklas Strömstedt har. & vid premiäravsnittet i lördags satt jag & min syster bänkade, haha. Det var ju Ola den absolut asbästa Salo som var där! Han är så jäkla rolig & härlig, skämtar hela tiden, shit my god vad jag älskar honom! Klicka här för att checka in det :)
Bruden med lila hår är Tove Styrke, som jag aldrig har ägnat någon större uppmärksamhet åt, tänkt att det bara är en till Idol, men jäklar ni! När hon & Ola sjöng tillsammans i slutet blev jag helt fast, höhö.
Ska föresten till Eksjö imorrn, kolla på världens bästa band, igen, fast för sista gången nu, blöööö, skjut mej.
Jäääklar, mycket kommatecken ?

RSS 2.0