-

Tänkte bara kika in här med en liten kvällshälsning. Jag har varit helt & hållet urtråkig dom senaste två veckorna, men jag har varit upptagen med att vara sjuk, fira jul & kolla på OC. That's right, jag har blivit helt beroende. Jag fattar inte varför jag inte har kollat på det innan, det är nog seriöst den bästa serien jag någonsin sett. Eller asså, det tycker jag nu ja. Men aa, från & med nu kommer uppdateringen bli lite mindre sugig i alla fall, see ya!

Bläää

Här ligger jag & mår allmänt bajs. Gick till skolan i måndags för jag tänkte att "så dåligt mår jag väl inte". Men jo, så dåligt mådde jag. På so:n stod jag knappt ut, kändes som att huvudet skulle sprängas & öronen började gör ont också. Just för tillfället känns det som att huvudet sitter fast i ett skruvstäd, & trycket i öronen gör så att jag knappt kan tänka. Halsen ska vi inte ens tala om. Så; huvudvärk, halsont & mycket troligt en öroninflammation har jag lyckast dra på mej tre dagar innan julafton. Dessutom tog mina pengar slut igår när jag skulle köpa dom första (notera första, inte sista utan första) julklapparna, bara för att jag är en sån fruktansvärd shopaholic att jag inte tänker mej för utan köper massa grejor till mej själv fast jag är långt ifrån färdig med allt jag har att köpa till alla andra. Det gör mej antagligen till en otroligt självisk människa som bara tänker på sitt eget välbefinnande. & ja, jag vet att det finns folk som har det mycket, mycket värre, som är glada om dom överlever dagen, & att jag inte ska klaga på det bra liv jag har. Men ändå... Tyck synd om mej..?

15!

Oj, jag fyller ju visst år idag. Hoppla.
Min första dag som femtonåring senderades först i stallet med världens sötaste ponny på förmiddagen, & sen framför Musikhjälpen på svtplay på eftermiddagen/kvällen. Just nu har dom hiphopkväll, vilket passar mej perfekt. Har blivit mer & mer förälskad i hiphop & rap & sånt på senaste tiden, kanske i samma veva som jag blev kär i Timbuktu. Skitnajs musik spelar dom i alla fall.
Jag har precis tagit dom första bilderna med min nya mobil, Sony Ericson xperia ray! Har velat ha den hur länge som helst, & shit som jag har tjatat. Det lönade sej i alla fall! Wiho!
Ha en bra kväll hälsningar en sjukt ofräsch tjej som är fucking femton!

RSS 2.0