Inte långt kvaaar!

Oj då, bloggen har visst bilivt lite bortglömd, hehe. Men jag har faktiskt jobbat hela sommaren, som det föresten inte är mycket kvar av. Japp, den sista sommaren lider mot sitt slut. Den 16:e september närmar sej med stormsteg. Usch blä blöööö. Jag vill inte. Den 16:e september har The Ark nämligen sin sista konsert. Någonsin. Jag vill inte ens tänka på hur det kommer kännas efteråt.
Så då kan man ju ta & tänka på något annat istället, något roligare! Texempel att det bara är tre dagar kvar tills jag & syster yster ska se Säkert, Håkan Hellström & The Ark i Helsingborg! Gaaah, can't wait!! Ska bli så himla kul! Har aldrig sett varken Säkert eller Håkan live förut, så det blir spännande. Kan ju bjuda på en av Håkans bästa låtar sålänge, Ramlar.
Hoppas han kör den, känns som att den skulle vara asbra live!

Kåt undulat

Jag & Linnea pratar:
Jag: Oj, Amy winehouse har hittats död i sitt hem.
Linnea: Vad var det på fel på henne då?
Jag: Vet inte, men hon har ju hållt på & knarkat massa. Som Courtney Love typ.
Linnea: Va?! Som en kåt undulat??

Shoreline

Jag har inte lyssnat så mycket på Anna Ternheim, förutom What have I done när den spelades på radion hela tiden, för kanske två år sen (?), men nu hörde jag just en asfin låt med henne från 2005, en cover på Broder Daniels Shoreline. Detta är ett av de få tillfällen då orginalet inte är bäst. Pianospelet är så klockrent!

RSS 2.0