Pirates Of The Caribbean 4

Jag vet att jag sa att jag skulle skriva om den i söndags, jag orkade bara inte. Men bättre sent än alltid, eller hur?
Okej, den nya Piratesfilmen då. Jag kan ju inte säga att det var den bästa film jag någonsin sett, men å andra sidan var inte mina förväntningar skyhöga direkt. Alltså, den var ju absolut inte dåligt, jag menar, Johnny Depp var ju med i den. Det var ju fortfarande många roliga scener med Jack Sparrow och så, & en sjöjungfru & en kristen snubbe har ersatt Will & Elisabeth. (Dom var skiitsöta!)
Men den var väldigt seg i början, och dom scenerna som skulle vara dramatiska var ibland bara ganska löjliga. Och vid vissa tillfällen var den bara jättejättekonstig. & då menar jag inte Jack-sitter-på-ett-skepp-mitt-ute-i-ingenstans-käkar-jordnötter-och-skjuter-sej-själv-konstig, utan riktigt, riktigt konstig.
Men den var ändå bra i det stora hela, rekomenderas såklart! (Johnny Depp är ju med i den hallå)
Föresten, kolla in Jack's hår. Ljust?

On stranger tides

Okej, imorrn blir det först hundkurs, sen hem & duscha lite snabbt & sen bär det av med bästa syster & bästa Lina till bion! Den nya Piratesfilmen såklart. Har inte sådär jättehöga förväntningar på den, jag menar uppföljare är ju inte alltid så bra, & nu är det ju dessutom den fjärde.. Men Johnny Depp är ju i & för sej med, så den duger nog.
Skriver en liten recension imorrn eller på söndag. :)

Tell me this night is over

Cause I just wanna be fun, just wanna be the one who makes you smile. Well, I just wanna belive that I could be something to someone.

Hur tillbringar jag denna fredagskväll, nu när chokladen är uppäten? Jo, jag sitter & stortjuter framför ett youtubeklipp på en låt jag har hört tusen gånger. Men jag blev överrumplad av att det fanns en video, & den är så jäääkla smärtfylld...

Kolla 1:18, smärtan i det ansiktet asså... Jag kan inte sluta gråta.

RSS 2.0