GLAAAAAAD

HEEEEEJ.
Det är ÄNTELIGEN (fet stil, understruket, kusrivt) vinter. WOHO!
Snö, kyla, rosiga kinder & varm choklad. Herreminpannkaka, jag lever fan för vintern!! Jag blir så glad så glad.
Hihi.
Imorgon är det första december också, snart jul ju! Dessutom är det bara 18 dagar kvar till min födelsedag, jippie!

Glöm alla bekymmer, tänk inte på någonting

Just nu ligger jag nedbäddad i sängen, lyssnar på bästa Jesus Christ Superstar &, håll i er nu, skriver en budgetplan! 
Kan ni tänka er så duktig jag är va?! Blev lite sådär smått sur på mej själv som jämt shoppar upp studiebidraget på en vecka, så nu ska det bli ändring! 
Jag har förövrigt gått & blivit helt B E S A T T av Jesus Christ Superstar. Und-er-bar musik, så sjuk talangfulla sångare, bara allmänt bäst helt enkelt. 
Till exempel den här låten, kan lyssna på den hur många gånger som helst. Hade jag varit en sån person som ryser av musik hade jag rysit armarna av mej nu.
 

Babe, if it was me then I would

Nämen tjenare tjenare.
Jag har haft en bra men hemskt regning dag. Var knappt i skolan alls utan var ute på äventyr med min grupp mitt ute i ingenstans & filmade till våran Gevalia-reklam! Vi fick gå typ två kilometrar till busshållplatsen sen i regnet, myyyyys...
Men nu är jag gladis, för jag har tagit på mej mysutrustningen & kurat ner mej i sängen & ska strax sätta på dom sista avsnitten av Portkod 1321. Det ser ni väl på? Alla tjatade på mej om hur "hiiiiimla braaa det vaaaaaar!!!", så i söndags satte jag mej ner & tittade igenom det. Hur bra som helst ju!!
Akta er för min monsterburgare!!
 
 

RSS 2.0