How many times do I have to tell you that it's perfectly fine for you to dance around naked when you're all by yourself?

Tjoooolahooooo. Jag har precis pressat i mej en halv chokladkaka. Funderar på om jag borde ångra det eller inte... Men ni känner ju till det där gamla uttrycket. YOLO.
Ska jag berätta om dagens failande? Jamen varför inte. Jag somnar på bussen, som vanligt. Jag sover, som vanligt. Bussen stannar vid tågstationen, som vanligt. Alla går ur bussen & går till tåget, som vanligt. Fanny sitter kvar & sover... Som vanligt?
Vaknar helt röd & mosig, sträcker på mej & ser mej om i bussen. Bussen står stilla. Bussen är tom. Fanny får panik. Rusar ut & ser att tåget redan har kommit. Tänker en herrans massa fula ord som jag skulle bli inspärrad för om jag skrev här, & sprang. Typ snabbare än jag någonsin gjort i mitt liv. 
Ner för trapporna, genom underjorden, upp för trapporna. Jag hann in på tåget i bokstavligt talat allra sista sekund, för precis när jag hade kommit in stängdes dörrarna. TUR.
Så det här kanske är en sån "tur-i-oturen"-dag? Hoppas det. 
Jag målade en liten serie åt er. Ja, jag målade en serie. Av en vardaglig händelse. Jag behöver en hobby. Eller rent av ett liv? Drar nog till Konsum & köper ett sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0