Yo, I'll tell you what I want, what I really really want (halvtaskig nittiotalspop)

HALLOOOOJSAN.
Jag är klädd i skrud & redy to gooo. Vet inte riktigt vad skrud betyder, & jag stavade fel på ready. Har lite bråttom sisådär, & då händer det att jag svamlar massa strunt. Borde vara tvärtom egentligen, att jag svamlar när jag har massa tid över. Det gör jag väl då också i & för sej... TITTA NU GÖR JAG DET IGEN.
Jag dansar runt i mitt rum till halvtaskig nittotalspop & förbereder mej inför nyår. Jag ska på fest hos Alvis i min klass, första nyårsfesten jag någonsin har gått på faktist (tror det säger något om var på coolhets-näringskedjan jag låg i högstadiet (lägnst ner)). MEN SERIÖST, det ska bli skojsigt. Jag har kvällen till ära försökt förvandla mej själv till Lady Morgana (såklart), bara för att hon är så förtjusande fin. Vet inte hur bra det gick, men äsch. Tycker faktiskt inte att jag ser helt pjåkig ut. Valde mellan massa fina klänningar jag har, men det slutade ändå med denna, precis som varje gång jag ska vara fin. Men den är så skön, för man slipper ha bh på sej. Eller ja, slipper & slipper. Det är typ fysiskt omöjligt att ha bh i denna, eftersom jag köpte den i sexan. Vissa grejor som inte fanns där när jag köpte den finns där nu & tar upp all plats.
Gillar att jag skriver "äventyr" när jag egentligen bara ska till sketna Motala. MEN, att skriva "ut på äventyr" när jag ska iväg någonstans får mej att känna mej som Bilbo, & det är kul att känna sej som honom.
En ynka bild hann jag ta innan batteriet lade av. PUUUH vilken lyckans tjej jag ääär.

I don't believe illusions, because too much is real

TJOLAHOOOO.
Jag tror inte ens jag behöver skriva vad jag gör, för om man har läst min blogg dom senaste dagarna så vet man redan. Tittar på Merlin, såklart. Jag är snart i slutet på tredje säsongen av fem, inte långt kvar nu. BUHUUU. Ett sådant där tillfälle då när serien tar slut kommer jag stirra ut i tomma intet & tänka "vad gjorde jag med mitt liv förut?". Men det har jag kunnat hantera innan (läs varenda serie jag tittar på), så det ska väl gå den här gången också. Dock kommer det ändå bli heartbreaking. VARFÖR i hela friden finns det bara fem säsonger, & VARFÖR är det bara tretton avsnitt på varje??? Feel my pain liksom.
Det var inte alls det jag tänkte skriva om egentligen, men nu för tiden har jag en tendes att göra så att allt handlar om Merlin. It's a gift. Vad jag från början tänkte skriva om är min nya kopp, jag fick den av Lina i födelsedagspresent. Jag fick massa annat fint av henne & Eveline också, men jag hann (*host* orkade) inte riktigt rada upp alla grejor & ta fina bilder, det tar vi en annan dag. Jag ville dock bara visa den här ändå, bara för att den är så fruktansvärt ap-gullig. Jag har någon slags mugg-mani, vill man få mej att bli glad är det bara att ge mej en mugg. Särskilt sådana hära söta. Denna är nu officiellt min nya favorit. ELLER NEJ, en utav mina favoriter (sviker dej aldrig elefant-muggen).

Why don't you like me, why don't you like me, why don't you like yourself?

ÅÅÅH.
Jag har gått & blivit förälskad, i Lady Morgana. SERIÖÖST, kolla på henne (hon är en av anledningarna till varför jag aldrig får nog av Merlin). Tänk, om man kunde vara lika cool som hon är. Jag älskar hennes klänningar & håruppsättningar med massa krussiduller, det naturliga sminket & kapporna. KAPPORNA. Typ som en mantel med sådan där gigantisk alv-luva. Jag funderar helt seriöst på att sy en likadan själv. Eller nä, jag funderar inte bara, jag har bestämt mej. 
För liksom, hur cool skulle inte jag vara om jag helt plötsligt en dag dyker upp i skolan & ser ut som en blandning av en alv, en medeltalskvinna, en häxa & rödluvan? SKULLE INTE DET VARA GRYMT, JOHO DÅ DET SKULLE DET. Så jag ska köpa rött sammetstyg & vitt sidentyg, & sådana där grejsimojser till knappar, & sen ska jag sy en likadan kappa som hon har. Punkt.
Här har ni henne, min fru.

RSS 2.0