Seems like love no longer can turn me on, like boy need girl and girl need boy, got a nasty habit called rock'n'roll

Hemma från Bråvalla. Riktig mat. Riktig dusch. RIKTIG SÄNG. THANK THE LORD, HALLELUEJAH! *gospel-dans*
Duschande är det dock dåligt med. Har varit hemma i ett par timmar men jag har fortfarande vaderna ingrodda i lera, håret igrott med fett & hela jag ingrodd med svett. Kanske bara helt enkelt aldrig mer duschar & blir grottmänniska på heltid. Skulle spara en himla massa tid i alla fall.
Jaha, hur jag har haft det? Nu ska jag beskriva: ASDHKFLFKLFFRLDDSLEHAJSGmh tyh350qt4h2qvHANBRBVAB WV f eRBO45'HY4WE5768O58I543124567898P,KBGFVDWQgBAN Getnrsnbsznkbgn sTjw%NbVCAMENHSTRNANhtMsyRmmhgdmdhmdnNnhNhNrwyn42h465u3  5 j7E J&/ Ik7JNBTERAGR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ungefär sådär. Skitbra med andra ord. Förutom våra grannar som rökte på, kissade på mitt tält & predikade högt om hur vi "måste öppna ögonen, det är 2013 för fan, nu måste ni knarka!!!!" klockan halv sju på morgonen. Men allt det bra väger upp det. Grät, skrek & sjöng till The Sounds, Timbuktu & Johnossi, som jag alla har velat se live i minst fem år. Dansade & moshpitade till Slagsmålsklubben, fick en fangirl-attack på Maskinens spelning när Movits! kom in & spelade Limousin (min favoritlåt denna sommaren HOHO) & var helt fucking APGRYMMA.
Några underbara dagar, med underbara spelningar & U-N-D-E-R-B-A-R-A människor. Nu ska jag duscha, titta på Supernatural & sova. Hej då.
JAG JUST NU. BILDEN ÄR EJ PHOTOSHOPPAD. (HAHAHHAA JO DET ÄR DEN!!!!) (det var ej kul..) (HHHAHAHHAHA JO SÅKLART DET VAR!!!!)(jag är trött) (förlåt)

I'm over the moon, so watch your head cause I'm throwing rocks

HEEEEJEJEJJEJERVAFDSAFGNJnyg.
Det är enormt stressad Fanny som skriver. Varför bloggar hon då?, det kan man fråga sej. Jag är väl en väldigt trogen bloggare antar jag. JAG DRAR TILL BRÅVALLA IDAG HOHOOHOHOH. Det ska bli himla kul. Dock kommer bloggen bli himla tråkig. Jag är så bra på att spara saker till sista stund, & den här gången sparade jag så mycket saker att något fick ryka. Och det blev dom tidsinställda inläggen. Så det kommer eka tomt här.
Men på söndag kommer jag hem, & då sätter jag igång igen. Jag göra klart den där videobloggen som har varit halvfärdig i en månad typ, & så ska jag fixa iordning en ny design. MEN NU SKA JAG TILL BRÅVALLIS IHIHIHI.

The nights were never engraved, for saying things that you can’t say some other day

GODER MORGON I DENNA SAAAAAAL. Hej.
Varför är hälsningsfrasen så sjukt entusiastisk just denna morgon? Jag försöker motivera mej själv. För allt jag vill göra idag är att inte göra någonting. MEN, jag har massa grejer att göra idag, så ingenting kan jag göra en annan dag.
Det bästa sättet att motivera sej själv på? FRUKOSSSST. Såklart, vad annars liksom? Mat, det är så man får Fanny på hugget. Banan & kanel-pannkakor med blåbär, keso & juice. Och ett avsnitt av Supernatural. Bara ett. HÖR DU DET FANNY? Bara ett.Sen ska du ta tag i ditt liv. Okej? Okej.
Pannkakorna blev extremt fula & trasiga & dåliga. Men det är lugnt, det är ju inte så att jag har gjort det här receptet trettio gånger förut, nej då. GODA BLEV DOM I ALLA FALL.

RSS 2.0