Tiden går, känns som att jag sitter livstid, hör någon på?

JAG ÄR EN KLANT JAG ÄR EN KLANT JAG ÄR EN KLANT.
När jag kom hem förut tänkte jag: "jag är så trött, jag tror jag sover någon timme, sen går jag upp i tid så jag hinner fixa allt jag ska innan jag ska iväg". Så jag ställde ett alarm. MEN VAKNADE INTE AV FUCKING ALARMET!!!
Så jag vaknar en halvtimme innan jag ska åka av att mamma ropar: "kom ner nu så du hinner äta innan du ska åka". WÄÄÄÄHH. Men nu hann jag blogga i alla fall, fast inte göra tidsinställda inlägg tills imorgon, så bloggen kommer vara lite död.
Jag ska möta upp Lina, gå på bio & sen sova hos henne.MYYYYSSSSSSS. Vi ses imorgon.
 

Du söker bråk, jag kräver dans

Håhå jaja. 
Vilken kväll jag hade igår! Jag & mina finingar i SFG12 begav oss till Motala, hem till Alva för lite klassfest. Åååh, vad jag tycker om min klass. Den är så braaa. Vi spelade Wii, kort, pratade, skrattade, åt pizza & bara hade det allmänt asbra. Jag hade gjort ett musikquiz också (vadå brås på min pappa), gud vad kuligt det var att leka spelledare hehe. Dessutom, ifall dom inte kunde en låt jag tyckte dom borde kunna, kunde jag bara skrika "ÅÅH VAD DÅLIGA NI ÄÄR!". 
Fast nä, min klass är inte dålig. Den är asbra.

They gonna to wait until tomorrow, they gonna wait until its done

Har du någonsin kommit hem från skolan & varit riktigt, RIKTIGT sugen på bananpannkakor? MEN, sen när du tittar i kylen så ser du till din förskräckelse att... DET FINNS INGA BANANER!! (DUN DUN DUUUUUN). 
Har detta hänt dej? FEAR NO MORE. Dom Ultimata Apelsinpannkakorna Mega Ultra Power 2000 räddar dej från alla dessa probelm! Med hjälp av bara en halv apelsin, ett ägg, lite havregryn & lite agave-sirap kommer detta förädiska öde vara ett minne blott. 
Med sin revolutionära teknik tar apelsinpannkakorna landet med storm. Inte bara är dom himmelskt mycket godare än alla andra pannkakor i världen, man blir snygg av dom också! Dessutom tar dom bort rynkor, finnar, kärlekshandtag, ja allt. Dessa perfekta pannkakor blir dina för endast 999,999,999,999,999,999,999 kronor. OCH bara för att du är en sådan bra kund slänger vi med färska apelsiner för värde av 100,000 kronor HELT GRATIS i erbjudandet också. MEN det gäller bara om du tar upp telefonen & ringer NU.
Okej, nu ska jag sluta prata som en dålig tv-shop-reklam. Dessa pannkakor var goda i alla fall.

RSS 2.0