She was like a piano in a country where everyone has had their hands cut off

ALLTSÅ. Ni anar inte hur fullkomligt besatt jag är av det här citatet. Jag vill tatuera in det på varenda centimeter av min kropp. Jag vet inte vet som har skrivit det, men den människan får hemskt gärna söka upp mej & gifta sej med mej.
Jag har alltid varit en sådan människa som velat hjälpa andra. Jag vill fortfarande det. Det finns få saker som gör mej så ledsen som när andra människor lider, jag vill så gärna hjälpa till. Men jag har lärt mej att man måste vara självisk också, annars fungerar det inte. Man kan inte bara ta hand om alla andra precis hela tiden & aldrig ta hand om sej själv. Det håller inte i längden, hur gärna man än vill vara osjälvisk & hjälpsam.
Så kom ihåg det, för jag måste påminna mej själv hela tiden: glöm inte bort att ta hand om dej själv. Det är viktigare än du tror.

Young complexion, non-physical affection

HEY, YO, MUTHA FUKKAS. Hej jag heter Fanny & jag tror jag är en cool gangster, när jag egentligen bara är en lat mes. Men erkänn den där hälsningen var gaaanska trovärdig ändå? YES.
I ALLA FALL. Jag vill prata med er om våfflor. Extreeemt gangster-igt, jag vet. MEN, jag måste bara berätta för er om min nya sensastionella (to do list: 1. lära mej stava till sensastitionsonella) upptäckt, som kommer revolutionenerara (to do list: 2. lära mej stava till revulotionerare) världen. Ni vet dessa herrans bananpannkakor som det tjatas om överallt i varenda social medie (inte minst här)? Ni vet då jag kom på den utomordentligt smarta idéen att lägga smeten i våffeljärnet istället för stekpannan & spara massa tid med bananvåfflor istället?
Nu har jag kommit på ÄNNU en grej som gör pannkakorna ÄNNU mer grymma. JAG VET, jag bara fortsätter att bidra & bidra till samhället, whän will aj stop??? Hur som helst, idag hade jag bara en banan i kylen (JA, frukt ska vara i kylen, end of discussion), men jag var hungrig & ville ha mer än en bananvåffla. "HHMMMM" tänkte jag då. "Vad gör jag nu?". Sedan var jag mitt assmarta, supergrymma jag & kom såklart på en jättebra idé. Två ägg, en banan, & EN KIWI. Istället för den sista bananen. SUPERGOTTTTTTTT.
Enda lilla defekten med detta är att våfflorna inte riktigt... Håller. Kletet från mosad banan håller ju liksom ihop allting, & minus en banan är lika med ingen våffla, utan en klump. Men en jävligt god klump.

A girl can do what she wants to do and that's what I'm gonna do

Alltså herregud. 
Imorse när jag skulle tvätta händerna innan jag satte in linserna, råkade jag ta tandkräm istället för tvål. Direkt när jag fattade vad jag hade gjort stod jag bara helt blixtstilla & stirrade på tandkrämen i min hand en lång stund & reflekterade över valen jag gör i mitt liv. Liksom, tandkräm kan man ju inte tvätta händerna med??? Jag var inte ens så värst trött??? ÅÅÅH hur lyckas jag?
Nu är det tandkräms-traumat bakom mej i alla fall, & jag sitter lugnt & belåtet & mumsar frukost i sängen. Gurkmackor & vindruvor för att vara mer exakt. Varför äter jag inte vindruvor i sängen oftare? Jag fär värsta maktkänslan. Känns som att jag är typ någon grekisk gudinna, som blir matad vindruvor av halvnakna betjänter som viftar med palmblad för att svalka mej. Det skulle vara något, det.

RSS 2.0