Maybe she's born with it, maybe it's tampong-line

HEEEEJ kompisar.
Jag blöder näsblod, precis i detta nu. JA, mitt liv är SÅ pass spännande. Nej, jag har inte varit fett cool och slagits med någon, jag har bara rätt känsliga blodådror i näsan, detta händer mig ganska ofta.
Så nu sitter jag här med den klassiska Tampongen i Näsan. Ja, jag har fått det från She's the man. Ja, jag testade det för att jag ville vara lika cool som Amanda Bynes. Och, förutom det uppenbara: att det är FETT snyggt, så funkar det jättebra också. Tamponger - för mens på alla ställen. 
"Hur kan jag vara så sexig med en tampong i näsan?", frågan på allas läppar. Ja du, det är det ingen som vet. Jag är bara oemotståndlig på alla sätt. 

Jag har ett vattenfall i näsan

Hej.
Det är i skrivande stund en väldigt snorig, väldigt ynklig Fanny som sitter bakom tangentbordet. Näsan rinner, huvudet dunkar, och bajs bajs bajs. Inte bokstavligt på det sista alltså, utan bara att jag mår riktigt dåligt.
Det är som att Niagarafallen har flyttat in i mina näsborrar. Det är INTE okej, Niagara. Flytta ut, snarast! Du betalar ju för sjuttsingen inte ens hyra.
Bildkälla.

Erkänn detta skulle vara bättre än orginalstoryn? Allt blir bättre med mig, liksom

Hejsan hoppsan!
Inatt sov jag tretton timmar. TretTON TIMMAR. Herregud. Det är ganska mycket. Men det var fett skönt. Så varför inte? Sedan finns det ju liksom en anledning till att jag inte ville vakna, hehehe... Jag drömde att jag var med i bröderna Lejonhjärta. Alltså det var en sådan där jättelång, jätterealistisk (haha, eller ja, med eller mindre) dröm, när jag vaknade och insåg att det inte var på riktigt blev jag fett ledsen ju.
För liksom, hur coolt skulle det inte vara att vara Jonathans lillasyster och Skorpans storasyster och bara kämpa och slåss mot Tengil hela tiden?Fett coolt. Dock var det fett hemskt också (såklart), men jag kan ju välja att bara komma ihåg det coola med drömmen heheeeee.

RSS 2.0