Though really all these moments are just in my head, I'll be thinking about them as I'm lying in bed

Heeej hååå.
JAG HAR HAFT EN SÅ FIN DAG. Först var jag i en i princip tom skola, bortsett från lite få människor, & gjorde inget vettigt alls (som jag borde gjort), utan satt bara & babblade med Cajsa i timmar & tvingade henne titta på Gilber Grape (en av mina absoluta favvis-filmer). Hon är allt bra hon.
Sedan bar det av till mitt kära (hmrk) Vadstena, mötte upp Emma & gick & letade födelsedagspresent till Susanna. Hela eftermiddagen bestod sedan av massa fniss, fotande som resulterade i mindre smickrande bilder, chokladbollsätande & tedrickande. Efter det begav vi oss till Susanna där hon & Lina väntade. Vi åt tacos, massa godis & hallonmousse (AAAH!), babblade som vanligt i mun på varandra & hade det bara allmänt aaasbra. Jag har tur som har mina fina tjejer.

I'm building an army of misplaced lovers

HEEEJ HOOOOPP. Dock hoppar jag inte alls, sitter helt still. Jag måste sluta med alla dessa lögner, annars kan ju ingen lita på mej till slut. SUCK (my dick (sorry, blev så frestad)).
I ALLA FAAAAAALL. Ikväll ska jag göra något skojsigt. Jag har blivit bjuden på liten födelsedagsmiddag hos Susanna, med Emma & Lina också. Jippiejahoooo. Vad mysigt. Det var ju så trevligt när vi träffades hos Emma i februari för att hon hade fyllt år, så det ska bli kul att göra samma sak igen. En skojsig tradition vi har på gång måntro?
Jag ska alltså ha en väldans trevlig fredag, kul kul. Är förutom myset med mina tjejer även väldigt exhalterad på grund av Susannas mat är SÅ GOD.Mihihi, längtar.
OKEJ okej, såhär va: jag hittade ingen bild på bara dom tre utan mej, men jag ville ju ändå ha en bild med alla så jag kunde köra "hej titta här är mina kompisar titta dom är äkta" liksom. Så lösningen: klippa in Lina dansandes på tårtan. Desperate times calls for desperate photoshoping (& JA, jag har bilder på Lina utklädd till clown (kanske bäst att ni inte ens frågar varför)).
 

Vadå, äru feminist?

Hej hej hallåååå.
Jag vill bara kika in här & tipsa om en väldigt bra video. Egentligen har jag någon slags konstig känsla att jag kanske redan har lagt upp den..? MEN SKITSAMMA, den är ju så bra så det gör inget. 
Det är en videoblogg med Clara Henry (sidenote: HUR GRYM ÄR HON INTEEE????) där hon tar upp ämnet feminism. Hon formulerar sej bara så extremt jävla bra, om jag hade varit en sådan männsika som fick gåshud av saker hade jag fått gåshud varje gång jag tittade på denna. Jag vill väldigt gärna ta upp ämnet feminism i någon av mina videobloggar också, men jag känner bara att jag delar Claras åsikt om det exakt, bara att jag inte skulle kunna formulera mej på ett lika bra sätt. Och eftersom jag inte har lust att göra en halvtaskig kopia av hennes video så lägger jag upp hennes istället.
Jag vill seriöst be alla som läser detta att titta på den, särskilt ni som inte riktigt har koll på vad feminism innebär. Jag vill inte pracka på någon titeln Feminist, jag vill inte pracka på någon en åsikt. MEN, jag vill att folk ska inse vad feminism innebär, så att alla dessa förutfattade meningar om det kan försvinna. För feminism handlar endast om jämställdhet. Inte brända bh:ar, håriga armhålor eller galna lebbar som vill att kvinnor ska ta över världen. Det handlar bara om att alla människor ska ha samma rättigheter & skyldigheter oavsett kön.
SÅ, snälla titta på detta. Tack.

RSS 2.0