Like two atoms in a molecule, inseparably combined

HEEEJ mina kära.
Idag har jag känt mig som en riktig handy woman & målat massor. Som jag har skrivit förut har jag nu inlett sommarens tredje sommarjobb (hujedamej vad jag är hurtig huh), att måla dörrarna till min mammas grishus. Jag måste säga att jag faktiskt är jägarns bra på det, för jag spiller INGET på väggarna eller golvet ALLS. Känner mig lika stolt som farbror Melker när han målar köket. Dock blir hela jag alldeles nedkladdad med färg men ssssssch. 
Jag lyssnar på musik & dansar när jag målar (självklart), vilket göra det mycket roligare. Idag blev dansen dock ett litet bakslag för mig. Det kom någon refräng i någon väldigt klämmig låt (....Wannabe med Spice Girls hehehe), & jag skulle då, självklart, använda penseln som mikrofon. Bara det att jag råkade missbedömma hur långt bort från mitt ansikte penseln var. Sååååååå jag målade mig själv på läppen. Helt enkelt. Japp.

Everything is going wrong, but we're so happy

HEEEEEJ.
Jag vill bara hoppa in här (jag ju hoppar inte alls, jag sitter ned & skriver detta, varför ljuger jag så??) & tipsa er om ett recept som kommer få era smaklökar att dansa av lycka (inte bokstavligen alltså, tro inte det för då blir ni djupt besvikna). Kikärtspannkakor. SÅ HIMLA GOTT. Typ lite matigare pannkakor, & med prOTEIN I!!! OMG. Alla älskar protein liksom. Eller jag tror att kikärtor innehåller protein..? För det är väl därför vegetarianer äter dem? Eller? Insåg precis att ägg också innehåller protein vilket då betyder att vanliga pannkakor också innehåller protein, vilket gjorde att den här protein-marknadsförings-grejen totalt kollapsade.
MEN I ALLA FALL. Kikärtspannkakor. Det är fett gott. Prova det. Här är receptet. Punkt.
Jag åt med avocado, kvarg, örtsalt & svartpeppar /MVH för lat för att göra guacamole även om det nog hade varit godare.

I'll be running circles around you sooner than you know

...ALLTSÅ.
Igår hade jag hundratjugosju unika besökare på min blogg. HUNDRATJUGOSJU. JAG KÄNNER INTE ENS SÅ MÅNGA MÄNNISKOR??? Herregud. Jag är så stört jädra glad & samtidigt lite smått vettskrämd. TAAACK tack tack tack i alla fall.
Ja, annars då? Jag sitter här & frukostmyser med mitt morgon-te. Eller ja, vem försöker jag lura? Jag dricker inte alls te, om jag skulle dricka te nu skulle jag dö av värmeslag. Men jag tycker om att ha en te-kopp i handen, det ger mig vinter-flashbacks, & det gör mig glad såatttteeeh. Vem var det förresten som bestämde att man inte kan dricka mjölk i en te-kopp? Dumt tycker jag.
Jag har dessutom en Johnny Depp-tröja på mig. Jag kan förstå att ni kanske undrar hur det är relevant i detta inlägg. Då tycker jag att ni ska överväga det här: det är Johnny Depp. På en tröja. När är det inte relevant? Precis.
Det ansiktet är alltid relevant. Inte mitt då alltså, Johnnys. Eller aa, mitt med såklart (duuh).

RSS 2.0