Flyger hellre farligt än att landa säkert

Hejsan hoppsan, lillebror (hälsar såklart på alla som inte är lillebröder också, men får ju inte fel-citera kungen Karlsson, liksom).
Jag känner mig så fruktansvärt apvuxen, ni anar inte alltså. Är ju som sagt ensam hemma ett par dagar för att resten av familjen är på semester utan mig för jag jobbar (gråt), så jag har ett helt hushåll att sköta liksom. Idag har jag diskat, tvättat &, håll i er nu, TAGIT IN POSTEN. Diska & tvätta gör jag ju annars också, MEN INTE BÅDA PÅ SAMMA DAG. Ta in posten är dock fan en stor grej för mig. Jag har en TIDNING här inne nu. Vad ska jag göra med den liksom??? Dricka kaffe, läsa i den & "hmmm"-a lite för mig själv??? Är det så vuxenvärlden funkar? Jag vet inte.
Det känns som att jag är med i The Tribe. Det behövs bakgrundfakta för att fatta varför: Hela ploten i The Tribe går ut på att alla vuxna har dött, & så måste barnen försöka klara sig själva, & det blir mest bara kaos. Typ så känns det. Dock tror jag att jag skulle ha värre saker än posten att oroa mig för om det hände. Typ som att... ÖVERLEVA.
Nu ska lägga matresterna i en plastburk & ställa in i kylen. Smells like teen VUXEN spirit.

Jag vet jag har inga miljoner, men jag vet vem jag är

GOOOOOOD MOOOORGOOOON.
Jag hade sextionio besökare på bloggen igår. För det första: fyfaaaaan vad många, tack tack tack för det. För det andra: .......hehehehehehehehe.
I ALLA FALL. Vet ni vad jag har kommit på? Att vara ensam hemma - iiiinte riktigt lika roligt på natten. Försöka vara lugn & sova när man vet att det inte finns någon mer i huset som kan skydda en/hjälpa till att slåss om det kommer några dumingar? Kanske inte riktigt min grej. Trodde att jag hade kommit över min mörkrädsla, men ooooh vad fel jag hade. Ensamma lilla jag i ett fett stort, fett gammalt, knarrande & knakande hus. Veta att ifall det kommer ett elakt spöke eller monster eller yxmördare så är jag 110% körd. Inte för att jag skulle vara så värst mer o-körd om mina föräldrar var där ifall det kom en jävla yx-mÖRDAREEE, men ändå. Jag tycker ändå bättre om de oddsen.
Nu ska jag till jobbet trött som en hög zombie, men hoppas att jag piggnar till när jag får träffa dagisbarnen igen. Har saknat dem såååå mycket ju, gullungarna.

Jag är kär i bilden av dig, inte i dig

Morsning korsning. 
Jag är för tillfället ensam hemma. Min familj är & hälsar på min syster i Skåne i några dagar & eftersom jag jobbar så får jag stanna hemma. Ska leva fett med ungkarlsliv, alltså. Sitta i kalsonger, titta på fotboll & rapa. Jajemän. Bara det att det är för kallt för att inte ha några kläder på sig, jag tycker att fotboll är fett tråkigt & jag faktiskt inte kan rapa (en av mina största brister). 
Jag försöker dock leva som en äcklig ungkarl på mitt eget sätt. Typ som att sitta i mjukisshorts, äta upp alla kakor i burken samtidigt, titta på typ tio The Tribe-avsnitt på raken & skita i att diska. Undrar hur det kommer se ut i min lägenhet när jag flyttar hemifrån.
Jag ser fett naken ut men lovar att jag är fett påklädd, bara att shortsen bara inte riktigt syns.

RSS 2.0