Vem hade kunnat ana att jag kunde bli så exalterad över SALLAD?

HEJ KOMPISAR.
Jag vill bara få uttrycka mig enorma lycka litegrann. Nu ikväll var jag och mamma i Linköping och tittade på när min syster spelade handbollsmatch. Jag är extremt lite intresserad av handboll, men ju faktiskt väldigt intresserad av min syster, så det var skojsigt. Hur som helst, på vägen hem stannade vi för att köpa något att äta till kvällsmat. OCH JAG FICK KÖPA SÅDAN DÄRINGA SALLADS-BARS-SALLAD.
WÄÄÄÄÄH, SÅ GOTT. Som lösgodis, fast med sallad. Låter inte som en höjdare, men ooohoho det är det. Nu är min mage alldeles för mätt och illamående, men det är det VÄÄÄÄRT.

Ett skepp kommer lastat med FÖRSTA ADVENT MOTHERFUCKER!!!!!!!!!!!!

HEEEEEEJ KOMPISAR.
Idag är det första adveeeeent, WOHOOOO. Tjejen som älskar julen och vintern mer än sina egna ögonbryn är ÖÖÖÖVERLYCKLIG. Den tjejen är jag då, alltså (och mina ögonbryn är frikkin' oN POINT så det säger en hel del).
SÅ, nu är det ju ääääntligen dags för att kladda ner varenda social medie med massa första advents-bilder, och jag vill ju inte vara sämre, sååå:
Fast det känns som att det saknas något? Den här bilden känns lite... Mild? Ska man första advent-a sig ska man väl göra det ordentligt?
Sååja, now we're talking.Tog dessutom en selfie med en clementin. För har hört att clementiner också är juliga. Och så ville jag helt enkelt bara ta en selife med en clementin.
Vi avslutar det här uuuuutomordentligt juliga inlägget med mina hundar. Av ingen annan anledning förutom att dom är så söta att jag inte orkar med dem. Och jag vill äta upp dem båda två. På det mest okannibaliska sättet möjligt.

VIDEOBLOOOOOGG: Ultimata guiden till att sjunga som stjärnorna

HEEEEJ.
Jag har bytt redigeringsprogram. Efter typ två år (SHIIIT har jag verkligen videobloggat sÅ LÄNGE???) med iMovie dissade jag den totalt och övergick till Premier Pro. FYFAN säger jag bara, till att börja med i alla fall. Vad jag haaatar att lära mig nya saker. Eller alltså, det är kul när man väl fattar, men när allt bara inte vill som jag vill så blir jag så frusterad att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
MEN, nu är en ny videoblogg här. Om hur man blir lika bra artist som alla bra artister. Jättekul, förhoppningsvis. Efter blod, svett och tårar (eller snarare kanske jag som hoppar upp och ned som en treåring och skriker "AAAH VARFÖR FUNGERAR DET INTEEEE?!?!?!!" till min dator) så kan jag stolt säga att jag har klarat av att göra en video i Premier Pro. OCH DEN SUGER INTE. WOHO.

RSS 2.0