You must not tell lies, Jan Björklund!!

HEEEEEEEEJ.
Jag har svenska, och försöker skriva en uppsats. Läraren sa "skriv nu Fanny, ingen facebook eller sådan skit". Men jag tänker att min blogg är ju allt annat än skit, SÅÅÅ jag leker värsta rebellen i några minuter. Hehehe (det roliga är att jag skriver det sarkastiskt, men sanningen är att jag känner mer rebellisk än Sid Vicious (jag är i grund och botten en riktig mes alltså)).
Idag var vi på utställning förresten, och tittade på fina målningar. Efter att ha gått en sväng i stan skulle vi dra oss mot skolan igen, och då såg jag en fin affisch jag inte kunde låta bli att stanna och skratta åt. Jag vet att valetiderna är förbi, men liksom kom igen. Det är en Harry Potter-referens, den är tillåten ändå bestämmer jag.

Snooooozeknappen min lilla snoooooozeknaaaaapp (tänk Nalle Puh-låten som melodi)

HEEEEEEJ. 
Idag är en sådan dag då jag dyrkar snoozeknappen. TACK, för att du alltid finns där när jag behöver dig som mest.
Och JA, jag tog in fact dessa bilder inne på toan. För jag är i skolan och alldeles för feg för att ta sådana här bilder bland folk.

Välkomna tillbaka till en ny omgång av "Gissa Fläcken På Fannys Lakan"

HEEEEEJ BLOGGGEEEEN.
Efter att ha legat i soffan och degat (det rimmade haHA) och tittat på Teen Wolf (bara fyra avsnitt kvar nu hJÄLP) nu på kvällen har jag ÄNTLIGEN tagit itu med något jag borde gjort för många dagar sedan. Den mest valbehövliga bytningen av mitt påslakan någonsin. Aj tell jå, det var ingen vacker syn förut. Med tanke på att jag nyss har varit sjuk och därför spenderade nittio procent av min tid i sängen, så lyckades jag spilla en hel del gosigheter där.
Kiwi-fläcken syns knappt på bilden, men den var fett skum i verkligheten vill jag lova. Som om Hulken hade mensat där eller något.
Nu är det dock jättemys och rent (!). Den där härliga känslan med nybäddad säng och allt. Dock blir den ju tusen gånger bättre om man är nyduschad med nyrakade ben också, det är liksom Gos Deluxe enligt mig. Men det är ungefär så långt bort man kan komma just nu, så jag nöjer mig med rena lakan.

RSS 2.0