Känner att min inre Gollum kommer fram när det gäller hårband

HEJ KOMPISAR.
Just nu skulle jag vilja hylla en liten grej. FRIKKIN' HÅRBAND. Alltså herregud. Igår efter skolan hade vi en bunt med dötid, så jag följde med Cornelia och Elin till stan, vilket resulterade att vi råkade gå in på HM. Vilket resulterade i att jag råkade köpa massa saker jag inte behöver för pengar jag egentligen inte har. "Jag ska spara mina pengar nu", sa Fanny en gång, för femhundra kronor sedan. HEEEEEEEEE. 
Jag älskar hårband i alla fall.Särkilt blomsterkransar. TITTA PÅ DEN HÄR.
OCH TITTA DEN HÄR. SVART SAMMET. SHIT POMMES FRITES.
Jag vill ha alla hårband. Nu. Ge mig.

Jag har mött Sauron, i physalis-form

HEJ KOMPISAR.
Jag tror inte att det är en så värst stor hemlighet att jag älskar frukt. Frukt är min livskamrat, jag klarar mig inte utan frukt, frukt mitt livs kärlek. Är det frukttomt i kylen skriver jag ett panikartad, caps lock-sms till pappa "OMG KÖP FRUKT DET ÄR KRIIIIIS!!!". Har inte direkt brist på c-vitamin om vi säger så.
I skolan finns de där sällsynta dagarna då ett av facken i salladsbaren är proppfull med frukt, det är då ett fullt ut Kishti HALLELUJAH MOMENT för mig. Idag var en sådan dag.
 
Jag: OOOOH HERREGUD. TITTA. DE HAR FRUKT IDAG. SHIT POMMES FRITES.
Jag: HERREUD. HAR NI SETT??? TITTA ELIN.
Elin: ...
Elin: Gud, vad fruktansvärt!!!
Som om detta, lassvis exotisk frukt och dåliga ordvitsar, inte skulle vara nog, så hände något ännu coolare. Min physalis var möglig. Jo, ja, det är väl inte den mest exalterande händelsen på jorden, MEN. TITTA I VILKEN FORM DEN VAR MÖGLIG. DEN SER UT SOM SAURONS ÖGA!!! 

Till råga på allt har jag haft Isas "Don't stop" på hjärnan HELA.NATTEN.

Hej kompisar.
Idag är inte en så värsta höjdare till dag i Fannyland. Jag har inte ätit ordentligt på flera dagar på grund av magsjuka, jag har inte sovit mycket i natt på grund av studentångest, och nu är det meningen att jag ska pallra mig till skolan och få något gjort där...? Shit maj gadd.
Tur att min eyeliner är flawless i alla fall,vad hade jag gjort utan den? Skulle ta en fin "kolla på min snygga sminkning"-bild, men råkade gäspa. T.R.Ö.T.T.

RSS 2.0