Förutom det faktum att fejkblodet satte igång min kräkreflex är jag nöjd

HEJ KOMPISAR.
Idag har jag klippt mig och färgat håret, och det blev skiTBRAAA SHIT MAJ GAAAD. Så jag tänkte ta några bilder, och visa er min förtjusande kalufs. Men, det liksom spårade lite. Eller, mycket. Det började med lite ögonskugga, sedan lite mer, och lite mer. Och sedan lite vatten, lite dregel (äkta), och lite blod (fejk).
Tror att jag inspirerades av The Waters of Mars (Doctor Who-avsnitt). Tror det. Jag vet inte.
WOHO för random kreativitets-chockar!

Den bästa icke-födelsedagen NÅGONSIN

HEJ KOMPISAR.
Okej, jävlar vad mycket jag har att berätta. Igår hade jag ju som sagt en riktig myskväll på teatern med mina teater-kompisar planerad, med barnkalas/pyjamasparty-tema. Jag kom dit, superpeppad och förberedd, som sagt, på en vanlig men ooh så mysig myskväll. 
Så går jag in, allt är jättemörkt, tomt, tyst och konstigt. Det är pyntat superfint med girlanger och partyhattar och balonger och trehundra miljarder sorters kakor. Just när jag börjar fundera på vad fasen det är som pågår, hoppar mina gulle-tjejer fram från bakom en soffa, sjunger "Ja må hon leva" och sätter en kungakrona på mitt huvud. 
En försenad artonårs-överraskningsfest (eller ja, vi låtsades ju att jag fyllde åtta, för HALLÅ, barnkalas?). Med tårta, nittiotals-musik, lekar och hela köret. Jag blir alldeles skakig av lycka när jag tänker tillbaka på det, FY FAN vad fina de är. 
Jag blev så glad att jag gjorde min skumma hand-kramar-grej. På rikigt, vad har jag gjort för att förtjäna sådana här fina människor i mitt liv?? HerregUUUUUD, tack tack tack tack tkacvnsfjbvkjsfdcv.
 
(Och JA, jag drack med alla de där sugrören samtidigt. Jag är proffs).

Om någon får för sig att skriva en spionfilm där poster-stjälande ingår, ring mig

HEJ KOMPISAR.
Idag har jag snott en poster. Med Kristian Anttila. Lyssnar inte på honom lika mycket som jag brukade, men som både poster-älskare och en ständig vilja att vara lite, lite småkriminell (paha!) för att få känna mig som någon i en spionfilm,så kunde jag ju bara inte låta bli. 
De senaste timmarna har jag suttit på ett kafé och myst med min dator, och nu ska jag iväg och mysa med mina teater-buddies. BRA FREDAG, CHECK!

RSS 2.0