Nu ska jag sova i ett decennium, HEJ DÅ

HEJ KOMPISAR.
ÖÖÖööööÖÖÖÖööööÖÖÖÖhhh. Jag är så himla sluuut. Den Fanny ni känner och älskar har de senaste dygnen i princip varit en vandrande gäspning.
Till råga på allt regnade det sketan på jobbet idag, och jag jobbar då alltså på en utomhusteater. Regn och utomhusteater do not mix. Så eftersom vi var tvungna att vänta ut regnet blev allt försenat, nu är klockan läggdags och jag kom precis hem. Trött, trött, trött. 
Som tur är har jag mitt livselexir, det flytande guldet, det heliga lövvattnet.TEEEEEEEEEEE. 

Evolutionen av Festival-Fanny

HEJ KOMPISAR.
Ni har inte tröttnat på Emmaboda-tjat, va? Om ni har det så väljer jag att hålla för öronen och nynna, och sedan tjata lite mer om Emmaboda i alla fall. Närmare bestämt så skulle jag gärna vilja visa er evolutionen av Festival-Fanny. Hur jag på något mystiskt vis förvandlas från den peppade, glada, snygga baben på väg till festivalen, till den slitna, trötta, förtvivlande sörjan jag är när jag kommer hem.
Vi börjar med en överlycklig bild. "Åh snart börjar Far och Son, ååh jag gör en larvig min, åååh jag har glitter på kinderna, ååååh min eyeliner är on point, åååååh jag har vin i min hand, ååååååååh vad jag är pEPPAAADDD!!!!!!1!!!!".
Och sedan dagen efter. "Snälla titta inte på mig för då kanske dina hornhinnor fräts sönder".
Sedan blir det kväll igen. "Ååh festival är det bästa jag veeet, jag har färg över ögonbrynen som LYSER i möRKRET??? Livet äger åååh vin vin viNNN".
Oooooch så dagen efter. Behöver jag ens säga någonting? "Hjälp ta mig härifrån jag vill hem till mammaoch gråta".

Emmaboda, vill du gifta dig med mig?

HEJ KOMPISAR.
Nu jädrar ni, nu kommer en Emmaboda-bildbomd som heter duga. Det har varit fyra så himla bra dagar fyllda med världens bästa (och trashigaste) camp...
...ansiktsmålningar (som för övrigt lös i mörkret, waaaat?)...
...universums mysigaste festivalområde, med ljusslingor överallt...
...ett knökfullt och sjukt knuffigt, men sjukt bäst, Maskinen (jag trillade och satte mig på rumpan två gånger, tack till dom som lyfte upp mig, hehe)...
...BÄSTA gnuggisarna (som Susanna beställde från Fatta)...
...och slutligen, såkLART, världens absolut grymmaste Silvana Imam.Jag älskar henne typ mer än mitt eget liv. 

RSS 2.0