Jag somnade på toan

HEJ KOMPISAR.
Den här dagen kan beskrivas som TRÖTT. Att jag har varit trött alltså, inte att dagen har varit det. Jag har faktiskt inte frågat hur dagen mår, sicken dryg människa jag är. Förlåt dagen  Men seriöst, jag har varit SÅ sömnig, eftersom jag spenderade kvalitetstid med min lille dator igårkväll istället för att sova. Hehe... 
Satte på mig på toan på jobbet förut och det såg seriöst ut så här:
Har förövrigt VÄRLDENS bästa ögonbrynsdag idag. Kolla bara.
Ser ni dom, seR NI DOM??????
Det ena är dock smalare än det andra, men äääsch. Eyebrows are sisters, not twins. Djupa visdomsord där, av Jenna Marbles. Gandhi-nivå på den, nästan.

"Fanny får ny kopp" låter som ett avsnitt av ett dåligt barnprogram


The sun is shining, and so are my armpits

HEJ KOMPISAR.
Alltså, jag älskar sommaren så mycket. Jordgubbar, festivaler, bada och solsken. Och värme. Kvävande värme som får det att kännas som om man satt inne i en bastu ovanpå en vulkan som har ett utbrott.Jag var ute på powerwalk förut, som inte ens varken var så snabb eller lång, och kom hem med detta.
Plus liknande fläckar på ställen jag inte ens visste att jag kunde svettas. Som sagt, jag äääälskar sommaren. Ni vet den där låten som går på radion hela tiden, "The sun is shining, and so are you"?Den låten handlar om mig. Och min svettiga panna.

RSS 2.0