Tur att den överkompenserade i avokadokladd

Hej kompisar. 
Ibland skriver jag jätteintelligenta inlägg. Inlägg som skapar diskussion, inlägg som är spot on, inlägg som är smarta och roliga och värda att läsa. Detta är inte ett sådant inlägg.
Just nu skulle jag bara vilja visa bilden på den här avokadon och ställa den enkla frågan: VAD FAN???
Jag skulle äta denna underbara, mosiga grönsak i morse, men när jag skar den itu sjönk kniven ner JÄTTElänge utan att stöta emot något. Jag har så mycket frågor. Varför? Hur? Va? Men framförallt: VAD FAN??? Kärnan ser inte lika liten ut som den var, men jag kan försäkra er om att den var MINIMALISK.
Hej, och välkommen till Fannys blogg. Här blir vi överdrivet facsinerade över extremt små avokadokärnor. Vi har kul.

En glimt in i en mörkrädd hjärna

Hej kompisar.
Idag tänkte jag ta en morgonpromenad innan frukost, för att PEPPA mig själv för en NY, BRA SKOLDAG™, eller whatever. Jag tänkte ju då att det skulle bli ett harmoniskt, filosofiskt strosande med kvittrande fåglar och soluppgång. Men så glömde jag bort en ytte, pytte men trots det avgörande liten, liten detalj; JAG BOR PÅ LANDET, OCH MÅSTE DÄRFÖR GÅ UPP AAAASTIDIGT, OCH DÅ ÄR DET MÖRKT UTE. Det där ska läsas med Hades från Herkules röst förresten, jag skriker inte bara utan anledning.
Så ja. På min "mysiga morgonpromenad" var det becksvart. Och om man heter Fanny Sjödahl kan man då inte sluta föreställa sig zombies i varende hörn. Min mysighet ersattes helt enkelt av ren och skär fasa.
Ja, ja, det gjorde ju att jag gick snabbare i alla fall. Powerwalk... Hehe? 

Varning för fangirl-Fanny på ingång

HEJ KOMPISAR.
Vet ni vaaad?!?!?! Nej, ssshhh, ni vet inte alls. Sluta försöka gissa (utgår ifrån att ni gissade eftersom jag tycker om tanken på folk som sitter och pratar högt med sin dator, hahahha töntar). I ALLA FALL. Jag har en förmåga att komma av mig och strosa iväg på sidospår ibland, känner jag.
DET HAR KOMMIT NYA AVSNITT AV COMMUNITY!!!! Här har jag suttit och tittat om de gamla avsnitten om och om och OM IGEN, och när jag tittar idag så fiNNS DET NYA AVSNITT. De är inte lika bra som de brukar vara kanske, och serien är inte riktigt samma sedan den köptes upp av Yahoo, MEN I AM SKITING IN THAT.För det är ändå nya avsnitt av en av mina favoritserier så jag är lyckliiiiiiig.
Jag ser tandlös ut, förresten. Vill bara påpeka att så inte är fallet. Ifall ni trodde det alltså.

RSS 2.0