En ljusslinga om dagen är bra för magen

HEJ KOMPISAAAAR.
Oj då. Hoppsan. Hehe, hej. En blogg hade jag visst, ja. Kan hända att jag liksom, eh, råkat glömma bort er lite... Aj äm så verry sory. Ska ej hända igen, lovar. Sedan vi sågs sist och jag låg supersjuk under duntäcket har jag hunnit tappa min röst, hitta den igen, gått till jobbet, inte för att jobba, utan för att se Frankenstein (och få min frikkin mind bLOOOWN helveteeee vad den var bra!!221"#!r"Rf"we), hostat och repat en himla massa jädra teater. 
Och köpt en ljusslinga. Eller, det där var lite utav en lögn. Jag köpte den egentligen för länge sedan, men jag satte upp den idag.
Har känt att mitt liv saknat något utan lite mysbelysning över sängen precis som hemma hos mamma och pappa, så nu har jag mysifierat min och Cajsas lägenhet också. Jag lever livet så RÄTT.

Inte bara min roomie, utan även min personliga sjuksköterska

Hej kompisar.
Ni får inga stora bokstäver på hälsningsfrasen, för det är inte en sådan dag. Ni vet den där förkylningen som har legat på lur i min kropp i några dagar? Den har brutit ut nu. På riktigt. Kan seriöst inte minnas senaste gången jag var så här sjuk, känns som om någon har satt tandtråd runt min hals och dragit åt. Jag är så täppt i näsan alltså ni, tror jag dör nu. Adjö då värld, min himlafärd har börjat. 
Ok, kan kanske möjligtvis vara så att jag blir superynklig och en gnutta överdramatisk när jag är sjuk. Kanske överlever. Men å andra sidan, kanske inte. Har hur som helst Världens Gulligaste Roomie som titt som tätt säger saker som "men lilla gumms" och förser mig med te och honung. Hon är bäst.

Vara laktosintolerant och ändå äta laktos #vardagsrevolution

HEJ HOPP KOMPISAR.
Honey, I'm hooooome. Bokstavligen, jag är hemma hos mamma och pappa över natten. Njuter av de vanliga lyxerna som finns här, internetuppkopplingen är så bra att jag blir tårögd. Medan jag väntar på att mina kläder ska vara klara i tvättmaskinen passar jag på att titta på nya avsnittet av The Walking Dead från i söndags (som jag inte kunnat se pga dåligt internet i lägeheten, PANIK) och äter äppelkaka som mamma har sparat åt mig. 
Hon sa "vaniljsåsen är ändå inget att spara på, så ta så mycket du vill". Så det gjorde jag. Och så mycket jag ville råkade vara precis ALLT. Nu har jag ett litet quiz till er. Hur arg tror ni att min laktosintoleranta mage kommer bli på mig nu?
1. Arg.
X. Jättearg.
2. JÄTTESUPERMEGAARG, börjar redan känna magknipet.
Den som svarar rätt vinner absolut ingenting. Men ändå. Gissa.

RSS 2.0