När det ser ut såhär får jag dåligt samvete för att jag tänker klippa av det

HEJ KOMPISAR.
Jag måste helt enkelt bara dela med mig om något fantastiskt. Hela förmiddagen har mitt hår varit uppsatt i den vackra, klassiska jag-vet-i-fan-vad-jag-ska-göra-med-mitt-hår-idag-tofsen. Den är allt oftare förekommande i mitt liv, faktiskt. Det var med osäker hand jag släppte ut det nu nyss, och förväntade mig det värsta. MEN.
Det har lagt sig i en sådan jävla kändis-kardashian-röda-mattan-SWOOP?? HUR?????? Bow down, liksom.
Har köpt nytt läppstift förresten. Ett hudfärgat sådant. Jag har med andra ord betalat 150 kronor för att färga mina läppar i den färgen de redan har. Värt.

Detta inlägget innehåller löjligt mycket gifar, så för mobilläsare kommer det suga

HEJ KOMPISAAAAAR.
Jag skulle redigerat nästa videoblogg ikväll, men det slutade med att jag råkade städa istället. Ja, RÅKADE. Detta är så olikt mig att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Jag skulle plocka upp något nyligen inköpt ur en påse, och sedan skulle jag slänga något, och så WOPS. Så hade jag satt igång storstädning av både skrivbord och sminkbord. Låter kanske inte som så mycket, men är man så pass sluskig som jag så tar det sin lilla tid. 
Har Taylor Swift på skiva som soundtrack, så det är nästan roligt. Och ja förresten, på SKIVA. Tänka sig att sådana gamla antikiviteter fortfarande finns att få tag i. Mamma ba "jag ska beställa skivor, men du vill förstås inte ha, du lyssnar ju bara på sådant där Spotify?", och jag ba "TAYLOR FINNS INTE PÅ SPOTIFY, KÖP KÖP KÖÖÖÖÖP!!!".
Hade nästan glömt hur det känns att öppna en ny skiva och bara lyssna om och om igen. Tydligen får det mig att städa. Kan intyga att skiv-versionen av Bad Blood är bra. För alla. ALLA.
Jag dansar alltså med en disktrasa här på slutet, för att jag städar samtidigt. Hm, ja, eh... Borde nog gå och lägga mig.

Det är svårt att få in både strumpor OCH ansikte i bilden och samtidigt vara diskret

HEJ KOMPISAR.
Här är jag igen, på mitt andra hem, Waynes Coffee. Dricker kaffe. En stor islatte med vaniljsmak, för att vara exakt. Förutsägbar, va, vem? Skulle jag?
Idag har följande hänt i mitt fabulösa liv:
• Jag skulle jobba på Ung Scen Öst idag 09-12, men förställningen var inställd, så jag fick affischera istället. Vilket inte gör mig något, det är rätt kul det också. Ingen fara på taket.
• Jag såg en tant på stan som matchade rullatorn med läderbyxor och platåskor. På riktigt. Det var en riktig sak som hände, och jag var lyckligt lottad nog att se det. Pensions-goals.
• Jag har gått väldans mycket idag, vilket resulterar i sönderskavna fötter och mer svett på min kropp än vad som borde vara lagligt. Har tagit av mig skorna, hoppas inte det ses som dåligt hyfs av de andra kafégästerna. Fötterna luktar inte, i pråmise.
Har fina siameskissar på strumporna i alla fall.

RSS 2.0