VIDEOBLOGG: Jag älskar min kropp

HEJ KOMPISAR.
Här kommer en video som jag velat göra ett bra tag, och som är väldigt viktig för mig. Den går ut på att min kropp äger, och att din kropp äger, och din, och din, och din. Allas kroppar äger. Punkt fucking slut.
Tack världens bästa Lina för att du hjälpte mig att filma. ♥

Kommentarer
Postat av: Paulina

härliga du!

Svar: Puss på dig!!
Fanny Sjödahl

2015-09-23 @ 15:53:15
Postat av: Fanny

Trots att jag inte kommenterat på ett bra tag vill jag ändå poängtera att jag tittar in här DAGLIGEN och att ingen får mig att le som du.

Vi har pratat mycket om förebilder den senaste tiden och jag har undrat vem som är min. Egentligen är svaret ganska självklart: du är min förebild framför alla artister och skådespelare i hela världen.
Det känns nästan lite konstigt, att du som är ung nog att näst intill kunna vara min kompis är den jag ser upp till mest.
Du är så oerhört oerhört vacker och jag vill tacka dig för att du gör detta och för att du vågar. Det känns antagligen bra för dig också men jag vill att du förstår att detta är så mycket större än så och jag är säker på att massor av människor kommer att känna sig lite bättre tack vare dig.

Svar: ALLTSÅ. Du är så fin. Dina kommentarer gör mig bara så himla, HIMLA glad, ALLTiD. Jag tror inte ens jag ska försöka beskriva känslan jag får i kroppen när jag läser det här, för orden räcker liksom inte till. AAAAAAAAAAAAAAAH!!!!! Så, nu fick du ett vårskrik istället, för det är i princip så okapabel till att forma ordentliga meningar jag blir när du skriver så här fint. Jag vill seriöst bara krama sönder dig. Tack för att du är så så sååååå fin. KRAM <3 <3 <3(och ps, vi ÄR kompisar. punkt)
Fanny Sjödahl

2015-09-23 @ 16:32:16
URL: http://teorier.blogg.se
Postat av: Lena

asså, du rockar fett! Sjukt grym video med många asbra poänger 👊👊👊❤️❤️❤️
Mycket kärlek, forsätt med att äga 😁

Svar: ÅÅÅH, tack tack tack!!! Vad glad jag blir, massa miljoner pussar och kramar på dig!!! <3 <3 <3
Fanny Sjödahl

2015-09-28 @ 23:03:29
Postat av: Erica Seidlitz

Fan vad stolt jag blir Fanny! Du är så galet grym och står upp för dig själv och alla andra människor på denna planet! Du ska vara otroligt stolt över dig själv, för du är en helt fantastisk inspirationskälla och den här videon ger mig så mycket pepp, inspiration och mod till att ta ytterligare några små steg mot att älska min kropp och den jag är!

Kram från en föredetta MTU-are :)

Svar: Åååh, gud vad glad jag blir av att höra det!!! Hoppas det går bra för dig, och att du en dag kan älska hela dig själv, för det borde du!!! Massa miljoner kramar!!! <3
Fanny Sjödahl

2015-10-14 @ 16:35:04
URL: http://ericaseidlitz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0