De var helt ärligt inte jättegoda, men det är ju ändå Star Wars-flingor

HEJ KOMPISAR.
Just nu är jag väldigt glad. Av den simpla anledningen att jag har Star Wars-flingor. MOTHERFUCKING STAR WARS-FLINGOR. HERREGUD. På riktigt, jag tror inte ni förstår hur lycklig detta gör mig.
De är dessutom chokladflingor, som nog aldrig har funnits i detta hus förut. Jag fick aldrig, ALDRIG chokladflingor när jag var liten, jag har ätit det en gång innan i HELA MITT LIV. Ska det behöva vara så här?? Vad gör regeringen åt det här problemet? Tänk alla stackars barn som aldrig får chokladflingor. Nu får jag min revansch. De här flingorna är inte bara till mig, utan så många andra små stackars barn. LÅT INGEN STOPPA DIG, ÄT VILKA FLINGOR DU VILL. 

Någon som vill ha skjuts?

HEJ KOMPISAR.
Gissa vem som knappt har sovit i natt för att hon var så himla nervös över en sak hon skulle göra idag? Gissa vem som, trots det, inte är ens lite grann trött nu, för att den grejen hon gjorde idag gick skitbra? Gissa vem som från och med nu får köra bil ensam, utan en störig vit och grön skylt därbak? GISSA VEM SOM BLEV GODKÄND PÅ UPPKÖRNINGEN????
MOI.
Jag har aldrig haft så mycket ångest över något i hela mitt jävla liv, och nu är det klart. Det är gjort. Det är över. Jag har dränkt pappa i cirka en liter av mina tårar vid varje övningskörningstillfälle, men nu kommer jag inte göra det mer. Andra gången gilt, som man inte brukar säga, men jag tänker säga det nu. WOHOOOO!!!!

Cause of death: dessa jävla fluffbollar

HEJ KOMPISAR.
Igår åkte jag hem till Eveline och hängde, men då hände något jag aldrig kunnat förvänta mig. JAG BLEV ATTACKERAD. HERREGUD. TITTA BARA!!!
DE BET TILL OCH MED MINA FÖTTER SÖNDER OCH SAMMAN. TITTA HÄR. DE SKADADE MIG. 
Okej, nä. Om jag hade varit allergisk mot söthet hade de eventuellt kunnat skada mig kanske, men det är jag ju inte. Vilken tur egentligen, annars hade jag ju fått ett allergiskt anfall varje gång jag tittade mig själv i spegeln. Hur som helst, ni vet för några veckor sedan när jag var hos Eveline och var med när Foxie födde valpar? Fortfarande typ det coolaste jag sett, för övrigt. De valparna har blivit lite större och MYCKET fluffigare nu. En av dem lade sig på mig och somnade.
Dom är så söta att jag typ inte ens står ut. HUR är det möjligt ens?? 
Det bästa är när de springer. DE ÄR SOM SMÅ FLUFFBOLLAR MED BEN. AAAAH!!!

RSS 2.0