WOHO ATT TRÄNA ÄR DET BÄSTA JAG VET (jag är inte sarkastisk, lovar)

HEJ KOMPISAR.
Jag är spaghetti. Eller, egentligen är det mest mina ben som är spaghetti. Nu är det ju inte så att jag kommer ut ur garderoben med att jag i hemlighet är ett spaghettimonster (även om det hade varit ascoolt). Anledningen till varför jag känner mig som en överkokt tagliatelle är något mycket mer osannolikt än det. Jag har, håll i er nu, TRÄNAT. Alltså, sprungit omkring utomhus som en idiot och flåsat och svurit, och lagt mig ner på marken, gjort situps och flåsat och svurit. JAG. FANNY. HAR TRÄNAT. WTF????
Det är dessutom tredje gången på typ en vecka. VA??? Jag har verkligen gått och blivit en sådan där Hälsosam™ människa, som behandlar sin kropp som ett tempel eller whatever. Visserligen åt jag gräddtårta till frukost idag, men pshshshs. Det behöver vi ju inte diskutera. Att springa är egentligen något jag tycker är för jävligt och helst inte vill göra, men mitt knep är att låtsas att jag blir jagad av zombies/orcher/aliens/vad-nu-det-är-för-antagonister-i-tv-serien-jag-är-besatt-av-för-tillfället. Det funkar, tro det eller ej.
Här är en bild från för typ en vecka sedan, när det var olagligt varmt för att vara augusti och jag och Cajsa sprang omkring och svettades ändå. Vilka idioter. Jag var ungefär lika glad som jag ser ut.
Får jag förresten bara flika in och säga hur stolt jag är över mig själv att jag vågade springa i bara sport-bh? Hade jag haft något mer på mig hade jag dött av värme, ändå ville jag nästan ha en tröja över bara för att, helt ärligt, jag är osäker över hur min mage ser ut. MEN JAG VÅGADE. HA! FAN VAD JAG ÄGER. FAN VAD MIN MAGE ÄGER. Inte just nu, för den har har laktosintoleransutbrott på grund av gräddtårtan jag nämnde innan, MEN ÄNDÅ.

En kjol med fickor är en bra kjol

HEJ KOMPISAR.
Nu är det dags igen. "För vad?" undrar ni då. Eller så undrar ni inte alls det. Vad ni än undrar eller inte undrar, så tänker jag berätta. Vad det är dags för, alltså. Nu är det dags för ännu ett blogginlägg som endast är tillägnat mitt fantastiskt vackra yttre. Jag är helt enkelt jävligt snygg och vill visa världen det. Jag har nya kläder som jag har köpt på rea i sommar, fast jag har lovat mig själv att sluta köpa kläder för jag behöver egentligen inga, jag har smink på mig som känns jävligt 80's-disco, min mens tog precis slut och jag luktar Victoria's Secret-parfym. Livet leker, 100%.
Titta, det är en sådan där virkad festivalig topp som man knyter där bak, som man dessvärre inte kan ha bh i. Men jag har spenderat tjugo minuter och en halv rulle hudtejp på att se till att tuttarna håller sig på plats, så det är chill.
Den här kjolen har dessutom fickor, alltså hur bra får det bli??? Den hade visserligen inte det när jag köpte den, utan jag har sytt dit dom själv, men ändå. Fickor är fickor.

Den mest oproduktiva medlemmen i detta samhälle

HEJ KOMPISAR.
Aaaah. Tänkt det där som ljudet man gör när man precis har druckit en klunk iskall Sprite. Aaaaaah. Inte för att det är det jag har gjort idag. Idag har jag nämligen.......... *trumvirvel* INTE GJORT ETT SKIIIIIIT. WOHO. Hela den här veckan jobbade jag VARJE dag, började klockan nio VARJE dag, inte en enda sovmorgon i syne. Nu kanske detta inte låter så farligt, särskilt med tanke på att jag bara jobbade till klockan två, men för en människa som i princip alltid jobbar kväll och vanligtvis inte är så produktiv så var det utmattande. En stående ovation till alla er som pallar gå upp tidigt och pallra er iväg till jobbet eller skolan varje morgon, för jag pallar inte.
Därför har denna lördag varit extremt, fruktansvärt oproduktiv. Jag har verkligen inte gjort något alls, och det har varit ganska så underbart, faktiskt.

RSS 2.0