ÄNTLIGEN ett partytrick som är imponerande på riktigt

HEJ KOMPISAAAR.
Hörre ni, jag har fastnat i ett sådant där nördträsk igen, ett av dem som jag redan har varit i innan, faktiskt. Igår tittade nämligen jag och min syster på The Empire Strikes Back (den var lika bra som vanligt, kan jag försäkra), och jag upptäckte ett potentiellt framtida partytrick. Jag har liksom över åren som gått accepterat att jag aldrig kommer kunna göra en bra Gollum-imitation, även om det smärtar mig djupt i bröstet. Men igår lade jag märke till en annan imitation, som jag, med lite träning, nog kanske kan bli asbra på.
Inser ju nu att jag inte kan visa er, eftersom ni inte kan höra... Men titta på denna gif och försök säg att det inte i alla fall ser ut som att jag gör en GRYM Chewie?? Jag vet, jag är så jävla talangfull. Fo real tho, jag är rätt duktig på det.
Jag har suttit här och övat en bra stund, och kom precis på att detta lägenhetshus är väldigt lyhört... Grannarna får dock gärna undra vad jag håller på med, a small price to pay for a grymt partytrick. Nu ska jag springa till jobbet och öva lita på vägen hoho.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0