Få människor glömmer att de fyller år, Cajsa hör till den minoriteten

HEJ KOMPISAR.
Idag var det min kära roomie Cajsas 20års-dag. Innan jag ska gratulera henne för att hon är en fantastisk person och så vidare, kan jag bara få pausa och påpeka, återigen, att hon fyller tjugo? TJUGO?!??!?!? Vi är födda samma år, och även om jag fyller i december och precis blivit nitton, så kan jag inte låta bli att ha panik för I'M NEXT. Jag kommer också bli tjugo. Snart. ÅH HERREGUD VI HÅLLER ALLA PÅ ATT DÖ.
Okej, hrm, tillbaka till gladare saker. Cajsa fyllde år idag, och vi började morgonen genom att vara osociala, pysslande med olika saker i olika hörn av lägenheten i våra egna världar, som vanligt. Höll på så ett tag tills Cajsa utbrast "OH MY GOD. Jag hade glömt att jag fyller år idag!!!", varpå jag svarar "OH MY GOD. JAG MED. Förlåt grattis förlåt!!!". Våra minnen är på topp. Jag bakade dock en nyttig chokladkaka åt henne (recept), för att hon hade nämnt att hon skulle försöka vara nyttig, och köpte tårtljus och grejer. Hon blev glad.
Om jag bloggar om det här för att återigen gratta Cajsa eller skryta om att jag är en ganska så jävligt gullig roomie? Weeeeell...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0