This just in: Jag är jävligt snygg

HEJ KOMPISAAAAR.
AAAAH. Jag är så TRÖTT. Inte nödvändigtvis i kroppen, den skulle nog orka med ett halv marathon och lite bugg, men skallen min är utmattad. Idag har jag socialiserat mig så himla dant, och jag har haft SÅ roligt, men gud vad människor gör min hjärna trött. Nu vill jag helst låsa in mig i mitt rum i tre dagar, titta på youtube, läsa och dricka te. Hur som helst, anledningen till detta eviga umgänge är att idag var jag först på sommaravslutningen på Ung Scen Öst, och på kvällen var jag på sommaravslutning med Östgötateatern. Trevligt av mina jobb att omedveten lägga avslutningarna på samma dag, med olika tider, så behöver jag bara vara snygg och social en dag istället för två.
För snygg var jag, DAMN. Titta på mig, känns det inte som att ni bara har "SETT LJUSET, JONATHAAAAN!!!"? Jag vill mena det.
Men mitt ansikte var ju inte det enda bra med denna dagen (även om det lätt är topp tre).  Trots utmattning just nu var det JÄTTEKUL. Jag har ätit för cirka två och en halv livstid, min laktosintoleranta magstackare är sur på mig nu (med rätta) men det var värt det. Just nu är jag inte lika fabulös, ser mer ut som ett troll. Men ett väldigt gulligt troll, får alla andra trollen att säga "JAG SER LJUSET, JONTHAAAAAAAN!!!!!!".

Kommentarer
Postat av: rememberthiis.blogg.se

Snygg sminkning :D

Svar: tack så mycket! :D
Fanny Sjödahl

2016-06-17 @ 08:58:44
URL: http://rememberthiis.blogg.se/
Postat av: Anonym

Makes all the other trolls go: moooooooooh!

Svar: AHAAAA U GOT IT
Fanny Sjödahl

2016-06-17 @ 12:14:52
Postat av: Linnea

Oj glömde skriva namn men det var jag, sin syster, den enda som fattar dina obskyra filmreferenser

Svar: det är tur att någon fattar i alla fall juuu
Fanny Sjödahl

2016-06-17 @ 12:15:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0