Hoppas på att drömma om möten med aliens i natt

HEJ KOMPISAR.
Just nu skulle jag verkligen behöva gå och lägga mig, för imorgon ska jag upp med tupp (var tvungen att skriva så det rimmade) och jobba. Jag VET att jag blir som en zombie om jag inte går och lägger mig i tid, men ändå. Det finns vissa grejer som lockar mer. Doctor Who, till exempel. "Vänta WAT Fanny, har jag rest bakåt i tiden och hamnat i 2013??" kanske ni undrar. Nej, jag har bara blivit besatt av det på nytt. Vilket inte är så bra för min produktivitet. Suck.
Har till och med fått pappa att titta på det nu. När jag försökte få honom att erkänna att han tyckte det var bra suckade han bara, sa "varför har du dragit ner mig i det här..." och satt tyst kvar i soffan när jag satte på ett till avsnitt. 

Coola häxor åker dammsugare till Blåkulla

HEJ KOMPISAR.
Hoppas ni har haft en synnerligen bra påsk, för det har jag. Ätit kopiösa mängder choklad, hängt lite med släkten, tittat på Doctor Who och sytt. Nu tänkte jag strax flyga till Blåkulla, woho pepp!!! I och för sig var väl tanken att man skulle flyga dit igår, men min kvast gick sönder. AAAH, så himla typisk mig?? Jag har dock hittat ett sistasekunden-lösning, så nu ska jag iväg.
HEJ DÅ OCH GLAD PÅSK.

Mvh en bitter icke-körkortstagare

HEJ KOMPISAR.
Jag har skapat ett stycke konst, jag kallar den "Idag hade jag uppkörning men kuggade stenhårt så jag tänker äta glass och gråta hela kvällen". Fin va?
Nä, okej, så värst mycket gråtande kommer det nog inte bli. Detta alltså för att jag redan har förbrukat hela mitt tårförråd idag och måste låta det fyllas på innan jag kan tjuta och hulka och snora o.s.v. igen. Idag har jag även hunnit med att analysera sönder hela min existens och kommit fram med en lång lista över alla anledningar till varför jag är sämst. Det var kul. Funderar på att göra det till en power point-presentation. Nu kanske ni tycker att jag sprider lite väl mycket negativitet, men alltså, jag har precis kuggat uppkörningen. Se saker och ting från den ljusa sidan kan jag väl för fan få göra någon annan jävla dag?
Okej? Okej. Skål.

RSS 2.0