När jag ser hur löven börjar gulna vill jag bara skrika av lycka, på riktigt

HEEEEJ KOMPISAR.
Hur är läget?, skulle jag kunna fråga om ni skulle kunna svara. Men nu kan ni inte det, så jag tänker prata om mitt läge istället för att lyssna på ert. Vill ni berätta om ert liv får ni la skaffa en egen blogg. Jag är fortfarande asstressad med typ en triljon grejer att göra på en gång, min hjärna är så himla gelépudding att jag inte vet om jag stavade rätt till "triljon", eller om gelépudding ens är en grej, och jag pallar inte googla. Jag har jobbat från nio på morgonen till nio på kvällen två dagar i rad, låt mig vara.
Eftersom jag desperat vill att mitt väldigt mediokra, vanliga liv ska verka en gnutta spännande kommer jag nu skriva i punktform om några roliga (eller i alla fall inte tråkiga (hoppas jag inte)) grejer som har hänt i mitt liv senaste dagarna. Håll i er. Eller gör inte det för all del, så spännande kommer det nog inte vara.
1. Igår gick jag in i en glasdörr. Jag hade gått från jobbet för att köpa lunch på ett buffé-ställe, plockade ihop min mat, betalade, vände mig om och SMACK. Slog trynet rakt i rutan. Det var inte ens en särskilt kamoflerad dörr, det stod massa text på den och allt. På riktigt, Fanny Olivia Sjödahl, skärpning.
2. Det har gått och blivit höst. JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD. Jag är ju en fruktanvärt varmblodig individ och inte så värst förtjust i sommaren, för då känns det lite grann som att jag tillagas levande, men den har ju hållt sig kvar så jävla länge? Här går jag och sätter på mig tre lager kläder för att det banne mig är höst i september, och så är det tjugo grader? Inte okej. Nu har det dock, tack och fucking lov, blivit höst. Jag regnade bort när jag gick till jobbet igår, det öste ner så man typ inte såg vägen framför sig och mina kläder var fuktiga nästan hela dagen. OCH JAG ÄLSKADE DET.
3. Precis nyss kom Cajsa hem från jobbet, och klagade på att hon smutsade ner sina skor i regnet som jag skrev om nyss, hon har varit tvungen att jobba i gummistövlar i två dagar och hennes fötter och knän är helt förstörda. Jag var tvungen att hjälpa henne av med en av dom, för den satt som klistrad. "Alltså Fanny, om du inte hade varit här hade jag nog sovit med den på", sa hon. Det är ju trevligt att känna sig behövd.

Min elakaste kroppsdel

HEJ KOMPISAAAR.
AAAAH. Varför bloggar jag aldrig?? ÖH. Jag blir så trött på mig själv. Eller okej, den senaste tiden har jag varit så stressad och det känns som att hela livet bara har rullat på i en väldig hastighet, utan att jag har hängt med liksom. Har till och med varit så stressad att min mens hoppade över en hel månad, vilket aldrig har hänt förr. Sure, jag är en väldigt ickedominant mensare som hela tiden anpassar sin cykel till andra livmoderbärare runt omkring mig, men en hel månad? Det kanske är ett tecken på att jag borde lugna ner mig lite, och typ, kanske andas.
Jag blev så rädd när jag insåg att mensen var sen, och tänkte panikslaget "OMG JAG ÄR GRAVID!!!!!". Visserligen är jag superlesbisk med ett väldigt inaktivt sexliv, och att jag skulle ha en bulle i ugnen är ungefär lika fysiskt omöjligt som att hoppa ner från Eiffeltornet och överleva, men det var ändå min första tanke. Har gått runt och varit orolig för att det är något annat fel på min livmoder (haha, gillar att jag kallar graviditet för "fel på livmodern"), och önskat att mensen skulle komma. Så till slut kom den. Jag hann tänka "WOHOOOO MIN KROPP FUNGERAR SOM DEN SKA!" i typ två sekunder innan jag låg där med dunkande mensvärk. 
När min kropp har hälsan på topp har jag alltså ont i magen konstant i två dagar. Jippie, det är så trevligt att ha en livmoder. Detta är min officiella note to myself att gå till Ungdomsmottagningen och skaffa de där jävla p-pillerna.

"Nothing tastes as good as skinny feels" MY ASS

HEJ KOMPISAR.
Nu ska jag berätta en historia för er, om något som hände för länge, länge sedan. Eller okej, det hände igår, men jag ville komma i stämning, okej? Hrm, så, okej. Jag kan få för mig väldigt mycket saker, och nu på senaste tiden har jag fått för mig att jag vill vara en sådan som testar nya saker. I förrgår snubblade jag över en hemsida som beskrev något som heter juice clense. Det är alltså när man dricker tre liter färskpressad juice om dagen i två till fem dagar, inget annat. Hon som skrev på hemsidan pratade om att det "rensar ut kroppen" och att hon gör det flera gånger om året för att hon "hittar tillbaka till sig själv". 
Jag tyckte att allt detta lät som totalt bullshit. Missförstå mig rätt nu, denna hälsoguru på denna hemsidan ljuger säkert inte, hon tycker säkert att hon får "en riktig nystart", men just för mig så kanske det inte skulle fungera så. MEN, tänk om det skulle bli så för mig också? Tänk ifall en sådan däringa jucie clense var precis vad jag behövde? Tänk om jag missade något som skulle få min kropp att må jättebra bara för att jag satt däruppe på min höga häst och såg ner på världen? Så jag testade, och tänkte att tre dagar nog blev lagom eftersom jag var nybörjare. Och första dagen (igår) gick bra till en början, men när jag sedan kom hem vid halv fem efter att ha jobbat hela dagen med en mage som SKREK av hunger, då var inte direkt två deciliter slätmixade hallon något som tröstade mig. 
Så jag sa "fuck it" och vände mig till min närmaste vän, onlinepizza.se. Jag kunde inte bestämma mig för om jag ville ha pizza eller kinamat, så jag beställde båda, och åt det i sängen. Det var ASGOTT, och jag ska aldrig någonsin göra en juice clense igen (men nu vet jag ju i alla fall att det inte är för mig).

RSS 2.0