Kan vara så att jag kommer ångra det här inlägget imorgon bitti

Hej kompisar.
Ikväll, efter jobbet, så drog jag iväg med mina jobbarkompisar och bowlade. Jag hade taggat så himla mycket, och var så inställd på att vinna (döpte till och med mig själv till "vinnaren" istället för Fanny (heh, narcissistisk?)), och det slutade med att, well... Låt oss bara säga att jag helst inte delar med mig av resultaten.................... Efter det hade jag planerat att gå raka vägen hem (med stopp för att köpa lösgodis förstås) och bums i säng tidigt. Ehrem...
Kan vara så att jag hängde med resten av gänget med ut efter bowlingen. Kan vara så att jag köpte mer öl än jag kommer ihåg. Kan vara så att jag har ångest över att titta på mitt banksaldo imorgon bitti. Kan vara så att jag tappade bort mina jobbarkompisar och började dansa med några random tjejer som tyckte mitt hår var fint istället. Kan vara så att jag inte började vingla hem förrän typ klockan tio i två. Kan vara så att jag stannade och köpte en korv med bröd på vägen. Kan vara så att jag råkade äta upp delar av servetten tillsammans med korven. Kan vara så att sagda korv råkade trilla ner i backen. Kan vara så att jag tog upp den, borstade av den och åt den ändå. Kan vara så att jag svalde några gruskorn. 
Kan vara så att detta är en bild på mig full. Kan vara så.
Kan vara så att jag har läst igenom det här inlägget en triljon gånger för att jag suger på att stava när jag är påverkad. Kan vara så att jag är fett stolt över att jag (till synes) lyckats stava det mesta rätt. Kan vara så.

RSS 2.0