They say it changes when the sun goes down

Halihallå i lingonskogen!
Idag är jag sådär sprudlande glad igen, fan vad livet är HÄRLIGT! 
Jag har knappt varit hemma något alls idag, åkte härifrån halv sju & kom hem halv åtta. Orkar inte ränka ut hur många timmar det blev, men massor med timmar i alla fall.
Hur som helst, det känns sjukt bra med våran turistbroschyr (som vi gör i skolan asså) nu! Som att allt äntligen faller på plats, galet najs. Vi behövde inte jobba så jättemycket idag, så det var rätt skönt det med. Efter skolan drog jag, Jenny & Cajsa till stan lite, trevligt trevligt.

If she was away, you could do anything

Shiiiit i min pannkaka alltså, jag måste ju sova nuu!
Idag kom jag försent till taxin (som jag åker med till bussen) så den fick vänta på mej & då missade resten av folket i taxin nästan deras buss. Då känner man sej verkligen inte alls egoistisk eller så, nej nej.
Dessutom satte jag mej på fel buss när jag skulle till gympan imorse, så när jag kom fram var lektionen redan slut. Att ha missat två gympalektioner i rad känns riktigt bra alltså, jag kanske ska ta & börja skolka från resten av skolan också? Bara för att liksom. (rejäl ironi där alltså)
Men trots detta har jag i alla fall haft en braig dag! Hoppas vem som än läser det här också har haft det, nu ska jag försöka sova dock, GODNATT.
Bara för att jag känner mej lite smått nostalgisk just nu, ni anar inte hur mycket jag garvade när jag såg den här första gången:

Somehow, someday we're gonna have it our way

Hej hej hallå.
Idag blidde helt enkelt inte en bloggdag. Sen jag kom hem från skolan har jag typ bara kollat på Sagan om ringen & ätit, haha. Snart måste jag ju gå & lägga mej, eftersom jag går upp så tidigt. Så alltså, bra & inspirerande inläggfår ni vilken dag som helst förutom denna!
Just nu sitter jag här & leker med photobooth i min älskade mössis som jag aldrig vill ta av mej igen! Löööv it.

RSS 2.0