Take my hand if you dream about witches, goodnight

HEJ HOPP MINA ÄLSKLINGAR. Ja, ifall du läser detta är du in fact en av mina älsklingar, no turning back.
Idag har det hänt en fruktansvärt massa grejer. Jag var i skolan & redovisade min bild, en redovisning jag hade jobbat ovanligt mycket med & som jag var ovanligt stolt över. Det gick svinbra, glömde inte ens bort något av det jag skulle säga. Sedan tittade vi på när treorna redovisade sitt projektarbete, DET VAR SÅ KUL. Jag blev superinspirerad, vill göra mitt nu nu nu!! Efter apgod potatisgratäng i matsalen räknade jag & Alvis matte eftersom vi är superduktiga, dedikerade elever (att det sen blev mer meningslöst babbel än matteräknande är ju en annan sak).
Resten av eftermiddagen bestod av kortspel & fika på skolan, en av lärarna ville inte ha sina semlor så jag fick den för jag hade gjort den bästa redovisningen (ÅH BLEV SÅ GLAD), & sedan en till fika på Espresso House med mina finisar till tjejer. Vad jag tycker om er, hihi. Sen gick jag & Eveline på street dance-pass, det var så längesen & DET VAR SÅ ROLIGT.
IKVÄLL FICK JAG DESSUTOM KINAMAT, MY LIFE IS PERFECT.
Semle-bilden är faktiskt inte arrangerad, blev bara rackarns glad.

You like me, and I like it all, we like dancing and we look divine

För ett ganska bra tag sen hade jag en liten grej om att komma på fem saker med sej själv man tycker om. Nu gör jag det igen! Jag skriver fem saker här, & så skriver alla ni som läser det här fem saker som ni tycker om med er själva i en kommentar, okej? WOHO, NU KÖR VI, SJÄLVFÖRTROENDEPEPP!
1.Jag kan bjuda på mej själv. Skäms inte över mycket, gör jag något pinsamt skrattar jag lätt bort det & går vidare. Jag tycker det är askul när folk kollar på mej som om jag vore dum i huvudet (det är jag ibland).
2. Jag är ambitiös, en väldigt ny egenskap. Sure, jag spenderar ofta dagar i sträck i sängen med bara massa Tumblr, men jag får faktiskt allt det jag ska få gjort gjort också. Dessutom går jag in till hundra procent när jag gör saker, måste kämpa som fan för ett bra resultat för annars är det ingen idé.
Till exempel: det var massa minus & snö ute, & jag ville fota en älva i en kort, tunn klänning. Jag lät inte kyla stoppa mej utan gjorde allt jag kunde för att få det att hända (i detta fallet var det att be superdupersnällt ifall Lina skulle ställa upp & muta henne med varm choklad).
3. Jag hjälper gärna människor att återfå livsglöden när den inte riktigt finns där, & jag är ganska bra på det eftersom jag inte ger upp förens människan i fråga ler. 
4.JAG ÄR ASGRYM PÅ ATT LAGA MAT. Något jag länge har tänkt att "nää, så värst duktig är jag väl inte...", men vafan, nu ska jag inte vara blygsam. Jag är duktig på det, punkt. Till exempel min helt gudomligt goda kyckling -& nudelsallad.
5.Det finns inget sätt att bygga in det här sofistikerat, så jag säger det bara. Jag har en jävligt snygg rumpa.
OKEEEJ, eran tur. Tänk ut fem grejer som är skitbra med just dej. OCH VAR FÖR FAN INTE BLYGSAM, hylla dej själv nu.

They don't know about us

Jag har kommit på en sak.
Låten They don't know about us med One Direction, jag vet exakt vad den handlar om. MEJ & MIN DATOR. "People say we shouldn’t be together", ja men eller hur, alla säger alltid att det inte är bra att sitta för mycket vid datorn. "They don’t know about the things we do", nej precis, ingen förstår hur kul vi har tillsammans på Tumblr!! "They don’t know about the up all night’s", exakt, under alla sömnlösa nätter finns min älskling alltid där för mej. "They don’t know what you’ve done to my heart", nej, dom vet inte hur mycket sämre min hjärtkapacitet säkert har blivit sedan jag fick min dator-baby, eftersom vi spenderar så mycket tid tillsammans att det inte blir någon över till att träna.
DEN HANDLAR OM OSS, IT'S AS CLEAR AS DAY.
Jag & min darling.

RSS 2.0