Do me a favour, and tell me to go away

Hej mina små vänner.
Ni visste det va? Att ni är mina vänner? Så fort ni gick in på denna blogg blev ni officiellt mina kompisar. Slutdiskuterat. No turning back.
Jaha. Vad ska jag skriva? Någon häftig upplevelse jag har haft på länge? Jag rakade mina ben förut. För första gången på typ... Tre veckor? Dom var liksom inte håriga längre, snarare ludna. Typ "OH SHIT DET ÄR EN KATT I MIN SÄNG!!! Oooj, det vara bara mina ben..." Nämen, är inte jag den typ fräschaste människan ever.
Jag såg den här bilden förut förresten. Sparade den för den var hemskt söt. Lägger upp den för att den är HEMSKT söt. Söt kanin.

Honey I'm on fire, I feel it everywhere, nothing scares me anymore

Ingen av bilderna är mina, alla är tagna från min Tumblr.

Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Hej.
Förlåt för hemskaste uppdateringen på länge. Jag vet inte varför, men den här veckan har jag känt lite typ "Jorden kommer ändå gå under & vi kommer alla ändå dö, vad är det för mening med något alls?". Väldigt dumt, eftersom det finns en himla massa mening med allting. Nu är livspeppen tillbaka igen i alla fall, skönt.
Jag måste bara få lägga upp det här klippet. Universums sötaste människa skulle jag vilja påstå. Alltså denna mannen, det är sjukt hur underbar han är. David Tennant - någon som alltid lyckas skapa ett leende på mina läppar.

RSS 2.0