Slumdog millionare

Slumdog Millionare är en film jag har sett tre gånger nu, den är så sjukt, grymt bra! Den går på 4:an nu, så slå på tv:n!
Den handlar om Jamal, som kommer från slumområdena i Indien. Han ställer upp I Indiens verision av "Vem vill bli miljonär?", & skumt nog kan han alla svaren. Han blir anklagad för att fuska, & då berättar han om hur han vet svaren.
Jag tycker som sagt att den är svinbra, & jag gillar vanligtvis inte såhär "djupa" filmer, det är mest romantiska komedier jag gillar, hehe. Men denna är otroligt sevärd!

Is your heart taken, is there somebody else on your mind?

Jag har precis tjutit som en liten barnunge när jag för 987544578008754 såg Titanic. I onsdags hann jag ju inte se hela, & igår somnade jag i början. Jag är helt hopplös, så fort jag ska se film somnar jag haha.
Det var hur som helst så sorgligt att jag var tvungen att spola tillbaka & titta på alla dom bästa bitarna, låtsas att båten aldrig sjönk & att Jack & Rose levde lyckliga i alla sina dagar! Det gör jag varje gång jag ser den, hehe.

Dagens citat

Klockrent! Jag har ingen aning vem denna kvinna är, men detta är genialiskt. Det är inte bara fyndigt utav bara tusan, det är också hundra procent sant. För kämpar man tillräckligt mycket, & aldrig ger upp, då når man fram till slut.
Du klarar vad som helst, bara du är beredd att kämpa. Sluta aldrig någonsin tro på dej själv.

RSS 2.0