Men vad spelar det för jävla roll, om det inte kan bli vi någon gång?

HEJ HEJ HEMSKT MYCKET HEJ.
HÄR ÄR VERONICA MAGGIOS NYA SINGEL SOM JAG HAR KNARKAT DEN SENASTE VECKAN VARJE JAG VARJE TIMME VARJE MINUT BARA FÖR ATT DEN ÄR SÅ BRA DUKTIGT JOBBAT VERONICA.

I didn't like you all that much before, but now since you've stopped playing it I dislike you even more

Hihihi ÅÅÅH.
Jag hittade typ roligaste & fyndigaste & sötaste saken ever?! På Tumblr, såklart. Var annars? Det är sådana där skyltar som står utanför restauranger, som ska locka in kunder. Fast dom är skrivna så roligt.
Alltså, jag älskar sådant här. Blir nästan sugen på att öppna en restaurang BARA för att göra sådana här skojsiga skyltar. Sen minns jag att jag inte ALLS kan hantera stressiga situationer, så då tänker jag att nej. Skulle jag öppna en restaurang skulle Gordon vara där på två sekunder & skrika.
Men visst är dom härliga? Skyltarna alltså. Klicka HÄR för att komma till Tumblrn dom kommer ifrån, & för att se allihopa.
 Den i mitten alltså HAHA.

Jag är mycket bättre i fantasin, men den vet jag att man inte får leva i

Goder morgon vänner.
Just nu läser ni ett inlägg av en tjej som verkligen inte orkar bry sej. Jag orkar inte bry mej om att mitt hår ser ut som en grop med krälande maskar, att mitt smink blev det fulaste av det fulaste idag, ORKAR INTE BRY MEJ. Jag har till & med mysbyxor på mej. Och jag planerar att ha på mej dom i skolan också. Vet ni hur ofta det händer? Ungerfär ALDRIG. Har hänt en gång förut, i mitt liv.
Så ja, idag orkar jag inte bry mej. Bryr mej inte om att ta ordentliga outfitbilder, bryr mej inte om att jag inte ens HAR en riktig outfit, bryr mej inte om att göra en seriös min på bilden. ORKAR INTE. 
Här, njut av min kropp (det där lät konstigt men det var inte så jag menade) (elleeeer?) (nej seriöst det var det inte)

RSS 2.0