AsdffDfgdfs

Alltså.
Jag har verkligen inget roligt att skriva. Att sitta och läsa om hur sjuk jag är eller hur många filmer jag har sett är kanske inte jättekul.
Så här får ni något som nog kan få er att skratta. Den fick mej att göra det i alla fall. Kramelikram på er!

I'm lying in the ocean, singing your song

Nu har jag fått lite feber också. Båda svettas som en gris & fryser som en ko.
ÅÅÅHH jag älskar att vara sjuk, SÅ HIMLA ROLIGT!!! (sarkasm där va) Ursäkta allt mitt klageri & min bitterhet hela tiden, lovar att jag ska bli roligare när jag är frisk igen. 
Eftersom jag är klar med mitt Sagan om ringen-maraton, så kör vi på Pirates of the Caribbean nu istället. Sen blir det säkert Titanic eller något. Det är ju tur att film finns när man inte orkar lyfta sej från soffan.
Dessutom har jag gjort en extra god frukost, bara för att försöka få mej själv att äta lite. Håller alla mina tummar för att det ska funka.
(Förresten! En liten side note: jag har bytt header som ni kanske ser. Helt själv, fett stolt tjej hära! Jag hade haft det gamla så länge, var lite trött på den. Men en ny design är på väg!)
 

Baby tell me would it change, I'm afraid you'll run away

Min lilla mamma kan vara så gullig ibland.
Vi var hos optikern förrut, och på vägen ut gick vi in i en affär. Där fick jag syn på ett riktigt fint linne. Så jag fick det som en liten krya på dej-present av lilla mami! Inte för att det funkade, mår fortfarande lika bajs. Men gladare blev jag ju i alla fall.
Visst är den fiiiin?!

RSS 2.0