If you wanna be my lover, you gotta be a sliten cd-box från 1996 innehållande Sveriges bästa musikal

HEEEEJ KOMPISAR.
Vet ni vad? Att jag känner knappt igen mig själv. Jag har alltid varit en sådan som tycker att allt med disking, städning och liknande saker som de i Desperate Housewives konstigt nog aldrig verkar behöva göra har varit SKITTRÅKIGT. Men, den senaste veckan under mitt höstlov, så har jag varit En Underbar Dotter™ och diskat, tvättat osv varje dag. I början var det för att jag var åh så snäll, mEN. Nu tycker jag, dun dun duuuuuun, att det är ROLIGT. JAG. FANNY OLIVIA SJÖDAHL. Tycker att hushållsarbete är ROLIGT. Herreguuuu. Vad är detta för häxkonster som pågår??
Fast. Det finns ju faktiskt en anledning. Inte som att en sådan hära positiv grej skulle hända bara så där utan anledning. Det är för att jag, surprise surprise, lyssnar på musikaler under tiden. Det gör det SÅ mycket roligare. Står lutad över diskbänken och sjunger med i alla herrans olika musikaler. JÄTTEKUL. Ser typ ut som att jag ska spy på bilden, men lovar att det bara är entusiastiskt sjungande.
Har de senaste dagarna plöjt igenom både svenska och engelska Jesus Christ Superstar för miljonte gången, och idag Kristina från Duvemåla. Älskade utslitna cd-box, löööv jååå. 

Tutorials på hur man ser jätteäcklig ut

HEEEEJ mina kära.
Jag fick för ett tag sen en kommentar på det här förtjusande inlägget.
Jo, men visst kan jag dela med mig av det, hörre du. Jag har dock inte alls kommit på detta själv, utan förlitade mig helt på the magic of sminkkanaler på Youtube. Närmare bestämt så lärde jag mig av bästa Emma Pickles, som är den bästa youtube-smink-person-sak jag vet. Jag fick inspiration av dessa två videosar nedanför ↓ (bara att jag gjorde sår-hals-grejer vid munnen istället för på halsen, och att jag struntade i att sy). 
 
Så nu vet ni min hemlighet, UUUUH. Fast dessa tutorials slår ju inte alls min, eller hur??? Bara för att ni är så snälla får ni en extrabild. Jag och den läskigaste versionen av Elin jag någonsin har träffat på halloweendagen i skolan. 

Slå den du, snubben som skriker massa i Extreme Makeover - Home Edtion

GOOOOD MORGOOOOON.
Idag testade jag att göra banan-fattiga riddare till frukost. Alternativt fattiga riddare med banansmak. Eller Fattiga Riddare™ - Banana Edition. Jag har inte bestämt mig för vad jag ska kalla de än (förmodligen det sista, lätt coolaste ju). Bara att göra som vanliga bananpannkakor (banan och ägg, lika mycket av varje), sedan doppa ner rostbröd i och steeeeeeka.MUMS.
Det här har varit en sådan där mysmorgon igen. Gå upp tidigt och därav inte få ångest över att ha sovit bort halva dagen (17 going on 70 typ),äta mysfrukost framför not so mys (men bra) tv-serie. 
Det kändes dock lite fel att äta bacon samtidigt som jag tittade på Hannibal. Man vet ju liksom aldrig om det jobbar en mystisk Mr Lecter på Scan...

RSS 2.0