Hon må vara världens bästa mamma, men hon äter pizza FEL

HEJ KOMPISAR.
Ikväll har jag varit hemma med mamma, ätit pizza och tittat på film. SÅ mysigt. Alltså, på riktigt, familjemyskvällar är nog bland det bästa jag vet. Dock är det en sak jag ej förstår mig på med min moder. Titta på hur människan äter pizza och fin ett fel.
HON BÖRJAR I MITTEN?? Och detta ska vara min mor?? Mitt EGET kött och blod?? Jag är lika förtvivlad som er, kan jag försäkra.
Eller, ja. Det är ju svårt att vara förtvivlad när man har magen full av så här god pizza. Men ändå.

Varsågod, er dagliga dos av webcam-selfies

Hej kompisar.
Idag har varit en rätt sugig dag, to be quite honest wit ya. Inte så att den hamnar på min topp tio lista över de värsta dagarna i mitt liv (inte för att jag har en sådan då va, men ni vet, rent hypotetiskt), men ändå. Den har inte varit bra. Inte av någon speciell anledning, utan mer för att jag inte har gjort något produktivt. Sedan har jag blivit deppig för att jag inte gjort något produktivt, och istället för att faktiskt göra något åt saken har jag bara fortsatt att inte göra någonting. AARRRGGGHHHH. Ursäkta, jag blir bara lite frustrerad på mitt eget beteende.
I alla fall så insåg jag TILL SLUUUT att ingen dålig dag in the history och time någonsin har blivit bättre av att jag bara gått runt och tjurat (frikkin' eureka...). SÅ, jag duschade och smorde (smörjde? smorde?? ingen aning) in mig med kokoslotion och fixade håret och satte på mig en snygg outfit och grejer. Så även om min insida är tjurig så är min utsida i alla fall asbabeig. Jag känner mig som en Spice Girl, och det får duga for now.
Nu ska jag kuta till teatern och faktiskt träffa actual människor och sluta tjura. Bra plan, Fanny. Tack, Fanny. Okej, hej då.

Ja, jag åt direkt ur matberedarskålen för jag är laaaaaat

HEJ KOMPISAR.
Godmorgon. Ja, jag vet att det inte riktigt är morgon längre, och nej, jag gick inte upp nu. Jag gick upp vid en väldigt resonable hour i morse, tog bilder till bloggen och tänkte "åh, det här ska jag blogga om", sedan glömde jag det och kom på det nu. Ja, jag är glömsk, what a surprise, nu vet alla. I ALLA FALL. Idag åt jag glass till frukost, och var ändå nyttig. "Omg hur Fanny, SNÄLLA berätta!!!". Okej, dååååå.
Ser ni detta?
Detta, my young padawans, är bananglass. Man tar några bananer, skalar dem och skär i skivor, swish in i frysen typ några timmar. Sedan tar man fram dem, lägger i matberedare och mixar like there's no tomorrow. DET BLIR SOM GLASS. FAST DET INTE ÄR GLASS. JAG KÄNNER MIG SOM EN TROLLKARL!!!!

RSS 2.0