The walls all came crashing at a welcoming speed, I was convinced you'd never hurt me

HAAAAAAAAAAAAAAAAAJ. Jag menade inte fisken alltså. Jag menade hej. Fast på ett lite roligare sätt. Så hej. (Haj kanske inte ens är en fisk när jag tänker efter..? Vad är det då, ett bötdjur?)
Jag har precis landat i sängen efter en sjukt mysimys fredagskväll. Jag, Cajsa & Eveline hade myskväll hemma hos Eveline. Vi åt hamburgare, glass, gick liten skogspromenad & tittade på Let's dance. Det sista var för Cajsas skull, hon satt där helt fascinerad & jag satt där & kom med spydiga kommentarer. Heh.
Man sätter en bild på mej bredvid en bild på dom............... Det gör jag aldrig om. Hittade ju absolut vackraste bilden på mej. Seriöst, finare än sådär blir jag inte.

Its not the same, its not supposed to be the same

Först tänkte jag: "Man kanske ska ta & duscha? Så man är lite någorlunda fräsch liksom..."
Men sen tänkte jag: "Nä". Så idag tackar & bockar & bugar vi, vi hedrar uppfinnarna av torrshampoo & parfym. Dom som uppfann det förtjänar seriöst en stående ovation. 
Ofräsch Fanny på ingång..
Jag ska dock inte ha luggen i en bulle. Även om det är löjligt bekvämt... 

Ingenting är som det varit förr, tillsammans är vi utanför

Ni vet hur jag skrev häromdagen att jag var kär i min säng?
Det var egentligen menat som ett skämt, men min käresta, min bättre hälft, hen tog illa upp. Jag pratar förstås om min systers tekopp. Som jag skrev för typ två månader sen, jag är i ett förhållande med min systers tekopp.
Vi har fått kämpa för vår kärlek. Eftersom som hen tillhör min syster, så har det liksom varit som förbjuden frukt att vi skulle vara tillsammans. Som Romeo & Julia. Men tillslut kunde vi inte kämpa emot våra känslor längre. 
Så förlåt tekoppen, det där med sängen var ett skämt. Jag älskar dej älskling, du räddar mej ständigt, min liv skulle vara så jävla tomt utan dej, seriöst. Du betyder allt. BEBIS. ;** Ingen förstår mej som du gör. 
DU & JAG FÅREVER BBY :****
Note to self: när du gör en klyschig, fjortis-ig kärleksförklaring till din tekopp, DÅ ÄR DET DAGS ATT GÅ & LÄGGA SEJ.
 

RSS 2.0