Jag kommer nog tyvärr inte blogga mer i år.......... (TIHI)

HEJ HOPP KOMPISAR.
Nu har jag så där överdrivet mycket smink på mitt lilla ansikte och överdrivet mycket pepp i själen. Det är nyårsafton, och nu ska jag alldeles strax åka iväg på mys/spel/MAT-kväll med mysiga människor. MYS. Jag har dessutom sprutat på mig en halv flaska kokosparfym, så jag får en näsorgasm varje gång jag andas. Har jag nämt att jag älskar kokos-lukt? JAG ÄLSKAR KOKOS-LUKT.
Nu drar jag och mina ojämt målade läppar till Mjölby (untz untz).
HAR TILL OCH MED GLITTERSTRUMPBYXOR PÅ MIG.Sorry för att jag skriker. Jag bara tycker väldigt mycket om dem.

Tänk om man kunde få reagera så här lugnt på allt i sitt liv

HEJ KOMPISAR.
Gör plats åt Ohälsosamt (men ytterst tiLLFÄLLIGT) Beroende Av Sims-Fanny. Jag tänkte ta och berätta om vilka bravader de fiktiva datorspels-karaktärerna, som jag de senaste två dagarna har spenderat mer tid med än med mina föräldrar, har för sig.
Min ena sim, som är lite så dära händig, skulle meka med tv:n (för det gör man om man är händig, tydligen). Och så VIPS, eldsvåda!!! OMG OMG JESUS LORD HALLELUJAH. Min händiga sim brann. Alltså på riktigt BRANN. Brann som i "stod-mitt-i-en-brasa-med-lågor-högre-än-han-själv"-brann. Han blev dock räddad av sin djupe, konstnärlige make som lyckades släcka elden. Han lever vidare utan några skador, hur osannolikt det än må låta (eller ja, så osannolikt det kan låta i ett spel där man kan köpa en teleporteringsplatta och spela schack med sin döda svärmor).
Nu till det roliga. När elden var släckt gick min händige sim därifrån, precis som ingenting hade hänt. På rikigt. Han ba "Jaha, jag brann nästan upp. Trevligt. Ska man ta och läsa lite kanske?".
Liksom herregud. TITTA. HAN BARA SITTER DÄR ALLDELES BRÄND. OCH BARA LÄSER. Det som är ännu roligare? Titeln på boken.
Jag har så många frågor. Var detta bara en slump? Har jag närt en ordvitsare vid min barm? Får alla simmar den här boken som plåster på såren när de nästan brunnit upp? Som sagt, så många frågor.

Ett inlägg om mat och systrar (separat, inte så att jag äter mina systrar eller något)

HEJ KOMPISAR.
Nu ska jag skärpa mig, och börja blogga ordentligt igen hade jag tänkt. Förlåt för den ganska så jätteusla uppdateringen, jag har bara varit sååå upptagen (*host* maraton-spelat The Sims *HOOOST*). 
Idag blev jag ensambarnet i familjen igen, nu efter jul. Min ena syster kom ju inte ens hem till jul, för hon är på Teneriffa och teneriffar sig (bajs på dig Linnea), men Emelie, min andra förtjusande systra mi, var hemma över jul. Innan hon åkte hem idag passade vi på att utnyttja snön och åka pulka. AAAAH SÅ ROLIGT. Har nog inte gjort det sedan jag var... Tio? Sjukt bajsigt av mig. Det äger ju.
Jag har dock inte bilder på pulkaåkandet, men jag råkar ha bilder på vårat matlagande från dagen innan. Igår satte nämligen Emelie hela familjen i arbete, vi lagade mat efter recept som hon tog med sig från Indien när hon var där förra året. Behöver jag ens säga att det blev jätTEGOTT?! Troligtvis inte. Men det säger jag ändå. 
DET BLEV JÄTTEGOTT.
Jag tog en selfie med huvudkocken. TIHI.

RSS 2.0