Det värsta är att jag tappade bort min tiara under kvällen, men jag är faktiskt lika mycket prinsessa för det

HEJ KOMPISAR.
Okej, förbered er på totalt bildspam. Igår var min studentbal, aka typ bästa dagen hittills i mitt liv, aka dagen då jag officiellt var en prinsessa, aka AAAAH SÅ GLAD. Jag klev upp halv sju igår och kollapsade i sängen igen typ klockan fyra imorse, helt slut och helt jätteglad. Det var en så himla, himla fin dag med fin släkt och fina vänner, fin (dock aningen svettig) dans, fin middag, fin Fanny, FIN ALLT.
Tack bästa Maja som sminkade mig och Alexandra på Hårdesign som fixade frisyren, och tack till alla som kom och kollade och tjöt "AAH FANNY VAD FIN DU ÄR!!!".Och självklart tack till Elin som var min dam. Seså, titta på bilderna och bli mållösa på grund av min skönhet nu.
Idag är jag mindre vacker och mer bakis, trött och ledsen för att det är över. Har suttit i pyjamas med gårddagens smink fortfarande på och tittat på Fresh Prince hela dagen, men det får man. Prinsessor är också sluskiga ibland.

Försökte komma på ett fint Sagan om ringen-citat, men det enda jag kan tänka på är "PO-TAY-TOES!!!"

HEJ KOMPISAR.
Idag är jag exalterad, inte nödvändigtvis för vad som kommer hända idag, för denna dagen kommer vara sååååå lång och sååååå utmattande (med till exempel fem timmars balgenrep). MEN, det är vad jag har gjort för att pigga upp mig själv inför denna dag som är skojsigt.Titta på selfien nedanför.
Titta noga, noga. 
Titta närmare...
THAT'S RIGHT. JAG HAR ETT HALSBAND. MED ETT SÅDANT DÄR LÖV FRÅN LORIEN. NI ANAR INTE HUR LYCKLIG JAG ÄR.

*Lady Gaga-röst* I'm gonna maAaArryyyyy this piiieEeEeeeee

HEJ KOMPISAR.
Nu kommer jag snart skriva en mening som jag tror har skrivits sisådär en miljon gånger på denna blogg: Jag ensam på ett kafé med min dator. Något som jag gör i princip så ofta jag kan, för alltså HUUUR mysigt är det inte?? Ni behöver inte svara, det var, UPPENBARLIGEN, en högst retorisk fråga. 
Jag skrapade fram några sista slantar, och köpte mig en liten kola- och pecannötpaj. SÅ GOTT. I DIE. Fortfarande oklart varför jag har en sådan seriemördarblick. Jag kanske vill döda pajen, eller dig, så att du inte äter upp pajen. Man vet aldrig.
Jag och Lina har en oskriven regel; Om ögonen går i kors när man tar första tuggan, då betyder det att det är GOTT. Vilket detta är, herreguuuuuud.
Fick dessutom en gratis dricka av två tjejer ur en vagn, bara så där?? GRATIS????Så himla najs. Mer gratismat/dricka åt folket.

RSS 2.0