Jag tog sönder toaletten (???)

HEJ KOMPISAR.
Okej, det är officiellt. Min klantighet har nu nått till en helt ny nivå. Idag efter att jag hade duschat, typ en kvart innan jag skulle springa till jobbet (lägligt och bra), tog jag sönder toaletten. "Fanny, hur fan lyckades du med det?" kanske ni undrar då. Välkomna till klubben, för jag undrar fan det precis lika mycket som ni. Jag slog i huvudet i den öppna badrumsskåpsluckan, den trillade av och landade rakt på toalettholken som sprack, och vattnet började F-O-R-S-A. Där stod jag spritt språngande naken, skrek rakt ut i ren panik, varpå Cajsa kommer springande och börjar panikskrika hon med.
Jag tänker att jag drar hela historien med detaljer i en videoblogg någon gång, men long story short: Efter gråtande, panikande, x antal samtal med föräldrar, en uppskuren hand, knackande på förvirrade grannars dörrar, fick vi äntligen tag på hyresvärden och stopp på vattenflödet. Jag kommer få pröjsa en ny toalettholk, men jag har i alla fall inte försett hela lägenhetshuset med vattenskada och jag behöver inte fly landet och skapa mig en ny identitet. Nu har jag ju dessutom en rolig anekdot att berätta för mina barnbarn. 
Sprickan syns inte så väl, för jag tryckte in några pizzakartonger mellan toan och väggen för att hålla ihop den (annars hade den nog fallit isär), men den är där. På dessa bilder är jag i färd med att försöka skruva åt ett vred som stoppar vattnet. Jag är SÅ händig.

Kommentarer
Postat av: Susanna

HAHAHAH detta är typ det roligaste jag läst! PS kan inte du göra en fin liten rundtur i eran lägenhet?? PUSS <3

Svar: HEHEH, kul att jag kunde roa någon i alla fall haha :D OMG JOO, det ska jag göra :D <3
Fanny Sjödahl

2016-02-21 @ 08:39:15
URL: http://nouw.com/allaandradagar
Postat av: Lina Fransson

Alltså, höjden av otur måste jag säga! En polares toa gick sönder på en fest, hela övergrejen sprack, vet fortfarande inte hur men jag upptäckte det när jag skulle på toa och det var vatten överallt haha. Så drygt!

Svar: Åh herregud, hahaha! Känner mig lite hemsk som skrattar, men gud vilken situation. Liksom, trasig toalett PLUS alkohol, usch hahaha.
Fanny Sjödahl

2016-02-23 @ 13:37:00
URL: http://nouw.com/linafranssons

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0