Det finns ju ganska så mycket värre människor man kan vara ihop med

HEJ KOMPISAR.
Inatt drömde jag den konstigaste drömmen. Okej, inte absolut allra konstigaste drömmen jag drömt under hela min existens, för på listan över dem finns det nog en hel del som jag helst inte vill dela med mig av. Heh... Hur som helst, inatt. Jag drömde att jag var tillsammans med Amy Winehouse. Vilket var trevligt. Inte för att jag någon gång har känt ett oöverkomligt behov av att vara hennes flickvän, men det var ju ändå, ni vet, Amy Winehouse. Just den delen minns jag inte så mycket av, antar att vi var ett asgulligt par som gjorde alla andra superavis.
MEN, det jag minns av drömmen, och även det som var det konstiga, var att vi inte kunde röra vid varandra. Världen vi levde i var uppbyggd så att ingen kunde röra någon i mer än typ tre sekunder, för då började det brännas. Alltså, ingen hud, inte ens egen, kunde röra vid någon annan hud utan att det blev brännskador. Man var tvungen att gå runt så här för att överleva:
Annars började huden frätas sönder. Jag vaknade med träningsvärk i armarna, så jag antaratt jag måste legat med dom utsträckta på riktigt också. Eller så inbillade jag mig bara det. Hur som helst, skumt. Och sorgligt, när man för en gångs skull är tillsammans med Amy Winehouse så får man inte ens hålla henne i handen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0